Şimdi Ara

Neredeyse Bitmiş Projeme 'Tasarımcı' arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 yıldır bir proje üzerinde çalışıyorum. Bitmesine çok az kaldı ve sanırım zamanı geldi. Ben ileri düzeyde kodlama biliyorum ve kodlamada herhangi bir sıkıntı çekmedim zaten. Tek başına buraya kadar geldim ve yavaş yavaş takımı kuruyorum.

Yaptığım projenin tutacağına eminim. İddialıyım diyelim.

Kısa tutayım. İşi ciddiye alan ve onu iyi yapan genç "tasarımcı" arıyorum. Asp veya veritabanları hakkında en ufak bilgisi olmasa bile sorun değil. Web sitesi genel tasarım ve görsel temin etmem gerekiyor.

Bugüne kadar kendim tasarladığım bir tasarım üzerinde koldarı yazdım ve hatasız çalışıyorlar. Site tasarım yönünden eksik. Kodlar, tamam; fikir, güzel; ama tasarım, ...

Özel mesajla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepyanser -- 1 Temmuz 2011; 13:28:19 >

• Projenizi merak ettim doğrusu, sizin için sorun olmazsa özelden söyleyebilirmisiniz ?
  • 1 ay sonra yayına giricek zaten. Eğer proje ile ilgilenip takıma katılmak isterseniz görüşebiliriz ama.
  • kodlamasını ne ile yaptınız ? elimden gelen yardımı yapmaya hazırım açıkcası, tasarımcı bulamazsanız tasarım konusunda çok süper olmasa bile yardımcı olurum.
  • Kodlama asp üzerine. siteadi.com/url
    404.asp üzerinden çalışıyor.
    verileri şu an access'den çekiyor ama mysql'a bu hafta içinde geçiş yapıyorum (mysql bilgim var)

gerçekten bu projede destek olucak kişileri arıyorum.şu an lise öğrencisiyim ve 6 ağustos'ta amerika'ya gidiyorum (1 yıl orda olmak üzere).o zamana kadar yetiştirmeye çalışıyorum

dediğim gibi tutucak bir projenin tasarım bakımından güme gitmesini istemem.sadece ihtiyacım olan grafiker değil.diğer konularda da yardım gerekli.maddi bakımdan, güvenlik bakımından vb.
  • asp.net bilgim yok php ile kodlasaydınız yardımım mutlaka dokunurdu.
  • asp.net değil.klasik asp

ama yönlendirebileceğiniz bir şirket, birileri vardır mutlaka di mi?

daha önce bir projede yer aldınız mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asp ile kodladıysanız işiniz zor. güvenlik konusunda kesinlikle birini bulmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

asp ile kodladıysanız işiniz zor. güvenlik konusunda kesinlikle birini bulmalısınız.

+++++
  • Merhabalar. İleri derecede ps ve illustrator biliyorum. Tasarım konusunda yardimci ola bilirim. Ozelden mesaj atin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.