< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Neredeyse tüm 5G kullanıcıları aynı ülkede yaşıyor (4. sayfa)
-
-
Antenlerin eskimiş yipranmiş hallerine bakilirsa 4g antenleri ile 5g sinyalini verebiliyolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anormal yorum yazıpdurduğuna göre maaşlı troll tayfasındansın... sana göre 2mbps yeter heralde 21 yyda artık gigabit minimum olmalı wifi bile gigabit oldu...
-
:D ?
2 mbps mi dedim, 20-30 hız dedim
Aynen böyle devam edin sonra da neden bu paketler tarifeler pahalı diyin
20 hızla 20 gb mı?
1 gigabit hızla 1 gb mı?
İnşallah operatörler 5g de 1 gb 50-60 tl yaparda suratınızı görürüm...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zamanında test edersen görürsün ilk hafta içinde görürsün abone arttıkça düşüyor... GM 5 Plus ile 150mbps modem var 140mbps rahat gördü şimdi yok...
-
o hız kullanıcı arttıkça 2mbps kadar düşüyor... daha interneti dağıtmasını beceremiyorlar ki...
-
Hocam sana şöyle özetleyeyim, ne kadar yatırım yaparlarsa kazıkta o kadar bize olur.
Adam babasının hayrına yapmıyor ki yatırımı, 100 bin tl zarar ediyorsa yapıyor 10 tllik paketi 30 tl.
Örneğin Superbox ;
200 TL'den 600 TL yaptılar. Sebep ise yetersiz şebeke, ve şebekeye verilen zarar yüzünden 600 tl olmuş.
Hocam emin ol vodafone ya da telekom şöyle bir kampanya yapsa ;
5 mbps limitsiz mobil internet 50 tl
Burdaki "20-30 mbit yetermiş miş" diyenlerin hepsi bayilerin önünde yatip kalkarlar tarifeye geçmek için.
Bana sınırsız versin 1 hıza bile razıyım, bıktik kota naletinden
Mobil 50/25, ev 100/50, performanslı bir şekilde... Gerisi dümyanın olsun...
-
daha önce 300TB değer görürken 50mbs ile 1TB göremiyorum nasıl oluyor bu?... 3G ile sınırsız tam sınırsızdı heralde...
-
300 TERABAYT MI? abi sen ne yapıyosun tüm türkiyeye mi veriyorsun neti ?
-
normal kullanım... 7/24 ip tv o sırada 7 betayı 3 yada 4 kere indirmiştim... filmler...
-
Telefonumda 5G var ülkede yok :)
-
-
ve bu kısır döngü hep böyle devam edecek 6 g de fiyatlar uçacak 5g bile düzgün çekmeyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone'da benim 5G acikquote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Telefonumda 5G var ülkede yok :)
Belki pilot bolgeye denk gelirim falan belli mi olur gerci sanirim S21 TUR yaziliminda 5G olmadigi icin 5G olsada cekmez 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X