Şimdi Ara

Neredeyse tüm 5G kullanıcıları aynı ülkede yaşıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkenin ihtiyacı 4g 5g fln değil, her yerde düzgün çeken istasyonları yeterince fiberle desteklenmiş 20-30 mbps hız veren 3g bile olsa iş görür ama o bile yok daha 5g bir hayal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Antenlerin eskimiş yipranmiş hallerine bakilirsa 4g antenleri ile 5g sinyalini verebiliyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anormal yorum yazıpdurduğuna göre maaşlı troll tayfasındansın... sana göre 2mbps yeter heralde 21 yyda artık gigabit minimum olmalı wifi bile gigabit oldu...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    :D ?

2 mbps mi dedim, 20-30 hız dedim

Aynen böyle devam edin sonra da neden bu paketler tarifeler pahalı diyin

20 hızla 20 gb mı?

1 gigabit hızla 1 gb mı?

İnşallah operatörler 5g de 1 gb 50-60 tl yaparda suratınızı görürüm...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

zamanında test edersen görürsün ilk hafta içinde görürsün abone arttıkça düşüyor... GM 5 Plus ile 150mbps modem var 140mbps rahat gördü şimdi yok...

• o hız kullanıcı arttıkça 2mbps kadar düşüyor... daha interneti dağıtmasını beceremiyorlar ki...

Hocam sana şöyle özetleyeyim, ne kadar yatırım yaparlarsa kazıkta o kadar bize olur.

Adam babasının hayrına yapmıyor ki yatırımı, 100 bin tl zarar ediyorsa yapıyor 10 tllik paketi 30 tl.

Örneğin Superbox ;

200 TL'den 600 TL yaptılar. Sebep ise yetersiz şebeke, ve şebekeye verilen zarar yüzünden 600 tl olmuş.

Hocam emin ol vodafone ya da telekom şöyle bir kampanya yapsa ;

5 mbps limitsiz mobil internet 50 tl

Burdaki "20-30 mbit yetermiş miş" diyenlerin hepsi bayilerin önünde yatip kalkarlar tarifeye geçmek için.

Bana sınırsız versin 1 hıza bile razıyım, bıktik kota naletinden

• Mobil 50/25, ev 100/50, performanslı bir şekilde... Gerisi dümyanın olsun...

• daha önce 300TB değer görürken 50mbs ile 1TB göremiyorum nasıl oluyor bu?... 3G ile sınırsız tam sınırsızdı heralde...

300 TERABAYT MI? abi sen ne yapıyosun tüm türkiyeye mi veriyorsun neti ?

• normal kullanım... 7/24 ip tv o sırada 7 betayı 3 yada 4 kere indirmiştim... filmler...

• Telefonumda 5G var ülkede yok :)

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    benim telefon 5g desteklemiyor ama 5g gelince 1 gigabit kadar destegi var forumda bilen bilir sony xz premium Neredeyse tüm 5G kullanıcıları aynı ülkede yaşıyor

• Lexco kullanıcısına yanıt

ve bu kısır döngü hep böyle devam edecek 6 g de fiyatlar uçacak 5g bile düzgün çekmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phasan

benim telefon 5g desteklemiyor ama 5g gelince 1 gigabit kadar destegi var forumda bilen bilir sony xz premium
    Olsa nolcak onu hicbir zaman 4G de alamayacaksin.S10'da ona bakarsaniz 2gigabit destek var.Cok onemli birsey degil zamaninda cikmis S8 dede 1 gigabit destek var xz premiuma ozel birseyde degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Telefonumda 5G var ülkede yok :)
    Vodafone'da benim 5G acik
    Belki pilot bolgeye denk gelirim falan belli mi olur gerci sanirim S21 TUR yaziliminda 5G olmadigi icin 5G olsada cekmez 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.