Her konuda aynı aşağılık kompleksli malum gençliği görmekten gına geldi. Konu ne veya hangi ülkede geçerse geçsin ağlayan zirlayan tipler. Avrupa'da Amerika'da bulaşıkçı olurum bu ülkeden iyi diyen vizyonerler. Yav tamam sizide anlıyoruz, ama e bıktık aga yahu salya sümük aglamanizdan fitnenizden fesadinizdan, çıkın yurt dışına, çince Japonca Almanca öğrenin kendinizi eğitin, sizi zaten havada kaparlar, Amerika'da bulaşıkçı olmak olma vizyonuyla olmaz, ha bide az insanlık öğrenin, insanların haber okuma özgürlüklerine saygı duyun, kafanızı çalıştırın farklı şeyler yazın biraz. Amma ezildiniz birader, ayrıca blok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neredeyse tüm 5G kullanıcıları aynı ülkede yaşıyor (3. sayfa)
-
-
açılın gezegenin yeni süper gücü geliyor
günlüğü 1 dolara çalışan işçiler nerede 160milyon 5g kullanıcısı nerede
-
20-30 yeter diyen adam için her gün kuru ekmekte yeter...Düşün en az 1000 alıyorsun indirmede ,izlemede sıkıntı yaşamıyorsun.Hayat standartları düşük olan belirli seviyede hayat yaşamayan insanlar için normal.
-
İnternete girsin yeter diyen bir millete 20-30 fazla bile. Benim dediğim en azından belli bir yıla kadar sabit 20-30 verse kullanıcının işini görür, necla teyze ne yapacak 1 gbps hızla?
Mahmut amca ne yapar 1 gbps hızla?
Facebooka girip mesaj beğenecek ona fazla bile 20 30 hız.
Herkes ne güzel istiyor hız 1000 mbit olsun, çok hızlı olsun, olsun olsun ama bunun ucu yine sana bana dokanacak.
Şirket yatırım yapacak verecek 1000 mbit hız ondan sonra da yapacak 1 gb 30 tl, al buyur 1000 mbit hız.
Ben hız manyağı değilim, beğenen 30 kişide değil. 20-30 olsun bizim olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 18 Temmuz 2021; 1:13:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
İnternete girsin yeter diyen bir millete 20-30 fazla bile. Benim dediğim en azından belli bir yıla kadar sabit 20-30 verse kullanıcının işini görür, necla teyze ne yapacak 1 gbps hızla?
Mahmut amca ne yapar 1 gbps hızla?
Facebooka girip mesaj beğenecek ona fazla bile 20 30 hız.
Herkes ne güzel istiyor hız 1000 mbit olsun, çok hızlı olsun, olsun olsun ama bunun ucu yine sana bana dokanacak.
Şirket yatırım yapacak verecek 1000 mbit hız ondan sonra da yapacak 1 gb 30 tl, al buyur 1000 mbit hız.
Ben hız manyağı değilim, beğenen 30 kişide değil. 20-30 olsun bizim olsungigabit hızlar çok yüksek frekanslarda veriliyor zaten.
600mhz den felan normal hızlar verilecek 5g dede.
kullanım artınca gigabite çıkan bile olmayacak 5g de gerekte yok zaten.
şuan operatörlerden 5g için talep yok sanırım. talep olsa anında ihale yapılırdı.
-
İhale 2022'de olacak galiba, 2023'de de ilk büyükşehirler kullanacakmış sözde.
Boşuna kuru ekmekte yerler demiyorum ...Hayat standartı alt limitlerde yaşayan birilerinin kendisinden daha iyi şartlarda yaşayan birini hayal etmesi zor.Forumda yüksek hızda internet kullanan arkadaşlara konuya çağırıp 20-30 yeter mi de bıyık altından gülsünler artılayan 20 -30 kişiye...Elin adamı 6 g çalışmalarına başlamış bizimki 1 gb 30 lira olcak 20-30 yeter desin.
-
Daha 4,5G 'yi sunamıyorlar. 5G olmadığını bilerek s21 yerine gönül rahatlığıyla s20 ultra aldım. 3,5G 'nin 4,5G 'den hızlı çalıştığı da yer yer doğrudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kuklaciniBoşuna kuru ekmekte yerler demiyorum ...Hayat standartı alt limitlerde yaşayan birilerinin kendisinden daha iyi şartlarda yaşayan birini hayal etmesi zor.Forumda yüksek hızda internet kullanan arkadaşlara konuya çağırıp 20-30 yeter mi de bıyık altından gülsünler artılayan 20 -30 kişiye...Elin adamı 6 g çalışmalarına başlamış bizimki 1 gb 30 lira olcak 20-30 yeter desin.
Umutsuzluğu vizyonsuzluk ile karıştırıyorsunuz.
Bizde büyük beklentiler daima hayal kırıklığıyla sonuçlanır.
İşe yaramazın teki olan bir arkadaşınız vardır elbet. Onu getirin gözünüzün önüne.
Size dese ki "şöyle yükselecem, şöyle makam mevki sahibi olacam, şöyle zengin olacam"
Siz ona "hadi len, palavrayı bırak, önce adam ol, gerisini boşver" demez misiniz?
O kişi roket gibi yükselecekken siz onu sınırlıyor değilsiniz, onun yükseleceğine inanmadığınız için beklentinizi düşük tutuyorsunuz.
Olaya bu açıdan bakın.
Yoksa hepimiz isteriz 1000000000000 gigabit hızları. Niye istemeyelim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 18 Temmuz 2021; 13:11:30 >
-
sony xz premium kullaniyorum 1 gigabit destekliyor ulkede 5g yokken hic gerek yok
2004'den beri Turkcelliydim. Mart ayında TT'ye geçtim sınırsız youtube falan kanıp Prime 40 tarifesine. Bazı yerlerde 3G'nin LTE'den hızlı çalıştığına TT'de şahit oldum ilk defa. İş yerimde ve bazı konumlarda full LTE çekmesine rağmen 0.02 mbps gibi hızlar aldım aynı yerde 3G'ye geçiyorum 6-8 mbps veriyor o da ara ara 0 mbps'e düşüyor. İnanılır gibi değil. 4-5 diş sinyal var ama veri iletimi durmak üzere LTE'de ve birden fazla konumda deneyimledim bunu. İnstada fotoların yüklenmesini beklersin, videolar donar, whatsapp bildirimi gelir ama geldiği an yanında 12 dk önce yazar meğer 12 dakikadır veri iletimi durmuş, Bursa-İzmir ücretli otoyolunda defalarca youtube'dan şarkı çalarken dondu sürekli 3G-LTE atlaya atlaya kanser etti vs.vs daha saymakla bitmez. Şunu fark ettim TT'de istasyon atlarken sesli görüşme de olsa data da olsa mutlaka bir kesinti oluyor aptallaşıyor cihaz. Sanırım yerli üretim baz istasyon kullanımıyla alakalı. Turkcell'den sonra bezdirdi 3 ay dayanabildim. Geçen hafta döndüm yine.
-
Ben herkese 10000 gigabit gelecek bedava olacak demiyorum.20-30 çağın gerisinde kalan hızı normalleştirip yeter 5g gerek yok demelerini küçümsüyorum.Ayrıca verdiğiniz örnekte başaralı olacak arkadaşınıza lan dur yerinde düz memurluk neyine yetmiyor demeniz lazım çünkü eksik kalıyor. Bugün 20-30 isteyen vatandaşa devlet 8 veriyorsa bile iyi bunlara.
-
İstanbul'un ortasında telefon konuşması kesiliyor.
Hangi 5g den bahsediyoruz...
Yurtdışında özellikle uzak doğuda 4Glte hızları çok çok yüksek, stabiliz ve ucuz...
Kotaymis,hız dusmesiymis gerzek uygulamalar yok.
Türkiye de bunisler tamamen rant üzerine kurulu..
3g çıktığı ilk gün sabah, aldığım hızı şu an 4g.uzerinden gece yarısı bile alamıyorum..
5g geldiğinde değişecek tek şey, faturanızın en az x2 olması..
Bende şu anda vodafone var, f/p olarak en mantıklısı gibi. Turkcell genel anlamda güzel ama bizim evde genel bir çekmeme problemi mevcut, sadece vodafone 2G üzerinden çekiyor. Turkcell 'de de bu tıkanma problemini kalabalık yerlerde sıklıkla yaşadım. Bence sorun genel olarak internet altyapısı veya baz istasyonlarının sayısı ile ilgili. Türk telekom aşırı problemli kesinlikle, ucuz ama bulaşılacak gibi değil. Bence devletin bu işe el atıp ortak baz istasyonu kullanımı gibi bir şey yapmalı, çekim problemi ve baz istasyonu+radyasyon israfının bir nebze önüne geçilir diye düşünüyorum. Bizim ev merkezi bir yerde olmasına rağmen biraz çukurda kaldığı için çekmiyor, evin önündeki caddenin karşısına geçince 4,5G çekiyor...
-
5G belki seneye falan gelir, telefonu planladığım kullanılan süresi maksimum 5 yıl ve götürür mü götürür diyorum çünkü 12GB ram var. 4,5G 'nin hızını tam olarak alabilirsek bize fazlasıyla yeterli.
-
seneye gelmez beklemeyin 2022 sonlarina belki gelir oda ilk buyuk sehirler diye biliniyor
quote:
Orijinalden alıntı: haruncic3k
Bizden önceki canlılar 8g yi bulunca Bigbang olmuş milyar yıllar sonra bizim hayatımız başlamışHocam o dediğin 11G de olmuş. Lütfen konuyu manipüle etmeyin.
Kimi kaynaklar 8G kimi kaynaklar 11G diyor ondan tam emin değiller
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 3g ile 4g arasındaki hız farkını da anlamadım ki?
8mbit alıyordum 3g ile. 4g oldu gene 8. 4.5g dediler gene 8.
Yemesinler beni yani. 3g, 4g, 5g dediğin altyapı. İnternetin maksimum hızını belirliyor. Ama telekomünikasyon firması olarak internetin hızını sen belirliyorsun. O hızı vermeyeceksen 5g, 6g, 7g fark etmez. Öyle de 8 verirsin. Böyle de 8 verirsin. Ötme yani.
Ben bugüne kadar 24mbit üstü bir hız görmedim mesela. Onu da nadiren gördüm. Genelde 8-10'da geziniyor. O yüzden bik bik bik ötmesinler reklamda. Ağızlarına kürekle vururum.
Yalıkavak'ın dibinde bir yerde kalıyorum. Telefon sürekli 3g, 4g gidip geliyor. İnternet kopuyor. Lan teknede olsam anlayacağım. Yalıkavak'tayım ve arkadaş! Önüm arkam sağım solum her yer bina. Küfürü basıp telefonu "sadece 3g"ye çektim. Ankara'da almaya alışık olduğum hızı almaya devam ettim. Allah da belanızı versin yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 19 Temmuz 2021; 11:4:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X