Şimdi Ara

Nerelerdesiniz... Manhunt3,Punisher2,Darksiders3 ve digerleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Punisher 2 hep bekledim donersin diye

Darksider3 ins senle gorusucez

Baska baaska niceleri...â

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiacar -- 13 Ekim 2013; 1:00:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manhunt3 icin umudum var bi hareketlilik soz konusu hayirlisi

Punisher2 hic bir hber yok keske olsa...

Darksider3 cikmasi muhtemel ama serinin bozulma riski var .s

• Darksiders 3 çıkmayacak. En azından THQ adı altında. İsim haklarını başka bir firmaya satarlarsa o zaman belki.
  • Yanlış bilmiyorsam Darksiders'ı geliştiren ekip şu an Crytek çatısı altında ve Crytek bir Darksiders oyunu yapmayı düşünmediğini söylemişti zaten Crytek Darksiders oyunu yapsa bile eski oyunların tadını vermez grafikleri süper ama hikaye , oynanış vasat bir oyun olur sen bence Darsiders evrenini çizgi romanlarını okuyarak takip et.
  • neyse ki en karizmalarını en başta oynadık Savaş ve Ölüm.
    Ki bana kalırsa vasat oyunlardı fakat karakterlerimiz gerçekten çok iyiydi. Samael yerin ayrı bu arada.
  • Bakalım Capcom eski resident evil köklerine dönebilecekmi.Last of us başarısı gördükten sonra gözlerinde dolar işareti çıkan Capcom yapımcıları eski seriye dönmekte kararlı olucaktır.Fakat Capcom mutlaka çerez oyuncu kitlesinede hitap edicektir,işte Capcom'un üç kağıtçı stratejisi,dedikodusu yapılan Resident Evil 7 oyununda belli olucaktır.Punisher ve manhut gibi oyunlar aban aşırı abartı geliyor,sevmiyorum.Last of us ve ilk resident evil oyunu biraz daha yaşam mücadelesi ve zombi temasına uygun profillere sahip.
  • Yeni empire earth
    Yeni age of mythology
    Yeni contra

Hiçbiri çıkmayacak aom Microsoft studios tu,kapandı,ee thq galba,oda kapandı. Contrayi bilmiyorum ama çıksa iyi bir coop platform oyunu olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah ah artık oyunlar hikaye üstüne değil efek üstüne yapılıyor.Half lfe çıksada 2-3 sene oynasak tekrar tekrar.
  • Onceden hikayeler mukemmel olurdu grafik efekt beklerdik ama efektsiz bile nefes kesen oyunlar vardi

Simdi efekten grafikten gecilmiyor ama o eski hikayeleri ozler oldum...

Allahtan bir kac seri bizi bi sekilde idare ediyor AC,darksiders vs vs

Neyse darksiders crytek bunyesine katildi fakat isim hakki halla onceki firmada
    3 cikma ihtimali yuksek buna crytekin yardim edip cok daha iyi bir oyun ypmasida ihtimal fakat mundarda edebilir

Manhunt3 un fanlarina birakilain sitenin mahkeme karariyla tekrar geri alinmak istenmesi gibi haberler var bu beni heycanlandirdi

• Zaminnda duke nukem vardi efsaneydi...
    Yaklasik 13 sene bekledikten snra yeni oyun geldi ama gelmese daha iyiydi...

Simdilik bas favorim AC degisirmi zor

• Darksiders serisi devam edecek oyunun haklarını Nordic Games aldı ve oyunu Crytek USA`e yaptırabilirler bildiğiniz üzere CrytekUSA, Vigil games çalışanlarından oluşan bir geliştirici.
    Manhunt serisi de devam edebilir.Manhunt 3
  • Keske oyna bitir sil oyunlar yerine boyle saglam serilere gereken onemi verseler

saglam seriler yada seri olmasini bekledigimiz ne oyunlar kayboldu gitti bole

Mesala caunter zero vardi bi ara .) half life devamini beklerim
    Doom zevkliydi daha birsuru .)

• mh2 iyi değildi o yüzden 3.sünden bi beklentim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.