Şimdi Ara

nerelerdesiniz yahu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne o Lineage forumuna girdiğim ilk zamanlarda günde 4 5 posta yeni konu geliyordu şimdi haftadan haftaya bakıyorm hiç ilerleme yok ne oldu öldünüz kaldınız mı biyerlerde? hayır öldünüz de haberimiz mi yok arkadaş? hanisiniz bi ses verin yav

• benimi arıyon kanka(SECGIN) :D
    l2 den soğudum şu son serverler yüzünden la :D
  • Artık konular orjinal forumlara açılıyor olsa gerek. Burası private server forumu, e private server olmadığından da dolaylı olarak konu yok. Siz de benim karım değilsiniz ki her gün şuraya konu açıp halinizi hatrınızı sorayım, ne haliniz varsa görün
  • herkesi arıyorm ama yok ortalıklarda kimsecikler official e geçti millet bize player/arkadaş kalmadı ama bakalm bu forumu yeniden canlandırabilecekmiyiz yine (SECGIN) :D

bu arada; hadi oradan :D pislik be :D boşol, boşol, boşol

*edit: server durumunu gökaya anlattım vallahi şimdi kalkıp birde sana yazamam :D can sıkıntısına bu durumdayız ama en yakın zamana bulurum bi server canlandırırım buraları ,inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 6 Kasım 2012; 16:33:29 >
  • Yurtta kalıyorum internet terk :D :D 20kb/s ile indirme yapıyorum :((
  • Bır cogu orjınale gectı sanırım ben gıbı bazıları da Aion da takılıyor... bu forumdan bır kac kısıye denk geldım aıonda...
  • l2 artık öldü. bende anime/film modundayım + spora sardım zaman geçiyo. hayat sıkıcı l2 yle zaman öldürüyoduk ne güzel
  • bana gore l2 yı cok bozdular cok ıvır zıvır doldurdular... Onlıne oyun oynamak ısteyenler artık L2 den kopmalı bence.

Aıon gercekten saglam bır oyun zevkle oynuyorum..
  • İş güç okul derken l2 ye hasret kaldık . 2 yıl önce forumdan cıkmazdım . :D ki l2 nin playerlerinin çogu asker :D yeni elemanlarda yetişmiyo artık eskisi kadar. bnm görüşüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu28

İş güç okul derken l2 ye hasret kaldık . 2 yıl önce forumdan cıkmazdım . :D ki l2 nin playerlerinin çogu asker :D yeni elemanlarda yetişmiyo artık eskisi kadar. bnm görüşüm bu.

pek meraklısı kalmamış oyunun öyle yeni öğrenenler, öğrenmek isteyenler de java fun serverlerde alıyor soluğu ve saçma buluyorlar sonra bırakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

bana gore l2 yı cok bozdular cok ıvır zıvır doldurdular... Onlıne oyun oynamak ısteyenler artık L2 den kopmalı bence.

Aıon gercekten saglam bır oyun zevkle oynuyorum..

aynen sana katılıyorum şu an arkadaşların zoruyla interlude 100x bi serverdayım ama normalde aion oynuyorum hangi serverdasın ve ırk ne hocam denk gelirsek selamlaşırız :)

c3 zamanları süper olan 2 server vardı l2hobby bide l2 xtreme di galiba öyle bişeydi işte bu ikisi kapandıktan sonra c4 es-l2 de aldık soluğu baya bi zaman oynadık sonra c5-interlude hellbound gracia cart curt kıl yün derken l2 ninde suyunu çıkardılar zaten 7 yıldır paso aynı şeyleri yapmakta artık insanları boğdu o yüzdende eski l2 oyuncularının bi çoğu ya başka oyunlara sardı yada evlenip çoluk çocuğa karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 26 Kasım 2012; 6:49:52 >

• L2 Hobby diyorsun ya hani, deme be ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

L2 Hobby diyorsun ya hani, deme be ..

biliyorum şu an neler hissettiğini insanın içinde yarı mutluluk yarı acı oluyo :D 7x server o charları setleri silahları kasarken çatlamayan yerimiz kalmamıştı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.