Şimdi Ara

NERESİ GELİR DİYE MERAK EDENLERE... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mestik1

quote:

Orijinalden alıntı: Rue des Etoiles

Ygs5 sıralamam 168bin,pamukkale okul öncesi 177bin iö ise 200bin gelir mi dersin herhangi birisi ?

tm demişsin ama cevaplarsan sevinirim

tercihlerde buraya sürpriz bir yığılma olmazsa gelicektir hocam.iö ye kalacağını zannetmiyorum.

Yani en kötü iö gelir diyorsun?
    bu arada bir sorum daha olacak,ösym kılavuzunda okul öncesinin başarı sırası 0,12 katsayılı olan 177bin ek puanlı sıralama 26bin gözüküyor.Bu ek puanlı sıralama beni ilgilendirmiyor değil mi düz lise mezunuyum çünkü?

• quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Sıralamam 125 bin civarı hangsi gelir Kamu yönetimi bölümü seçtiklerim

1. DOKUZ EYLÜL ÜNİveRSİTESİ Sıralama 59600
    2. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Sıralama 82100
    3. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Sıralama 90300
    4. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sıralama 95900
    5. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Sıralama 112 000
    6. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Sıralama 108000
    7. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ sıralama 133000
    8. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ sıralama 130 000
    9. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ sıralama 122000
    10.ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ -sıralama 104000
    11.AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 143000

çanakkale yüksek bir ihtimal olmasa da gelebilir.tercih sırası böyleyse çanakkale olmazsa süleyman demirel üni gelir gibi.

Sence bu tablo riskli mi? Daha eklemeli miyim?

olabildiğince çok tercih yapmakta fayda var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Arkadaşlar tercih yapacağınız puan türündeki sıralamanızı ve tercihlerinizi yazarsanız gelme ihtimali yüksek olan yeri paylaşacağım.tercih işi hakkında bilgi sahibiyim.üni öğrencisiyim.bu sene de girdim. SADECE TM

kardeş sıralamam 21 bin yalova hukuk 18400 girme şansım nedir yeni kontejyanlarla ?

biraz ortada bir durum hocam.yüksek ihtimal diyemem ama.
  • quote:

quote:

quote:

Ygs5 sıralamam 168bin,pamukkale okul öncesi 177bin iö ise 200bin gelir mi dersin herhangi birisi ?

tm demişsin ama cevaplarsan sevinirim

tercihlerde buraya sürpriz bir yığılma olmazsa gelicektir hocam.iö ye kalacağını zannetmiyorum.

Yani en kötü iö gelir diyorsun?
    bu arada bir sorum daha olacak,ösym kılavuzunda okul öncesinin başarı sırası 0,12 katsayılı olan 177bin ek puanlı sıralama 26bin gözüküyor.Bu ek puanlı sıralama beni ilgilendirmiyor değil mi düz lise mezunuyum çünkü?

sadece tahmindir hocam.kesin hiç bir şey söylenemez. ek puanlı sıralama meslek liseleri için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih878

Tm-1 siralamam 159.402 hangisi gelir? Bana da bir yardıcı olun lütfenn
     NERESİ GELİR DİYE MERAK EDENLERE... NERESİ GELİR DİYE MERAK EDENLERE...

hocam bir yardıcı olur musunuz?

• DEĞERLİ ARKADAŞLAR.YAPTIĞIM YORUMLARIN SADECE TAHMİN OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ÖNEMLE BELİRTMEK İSTERİM.YÖNLENDİRME YAPMAK İSTEMEM.UMARIM İSTEDİĞİNİZ YERLER OLUR HAYIRLISIYLA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadece.puskevit

quote:

Arkadaşlar tercih yapacağınız puan türündeki sıralamanızı ve tercihlerinizi yazarsanız gelme ihtimali yüksek olan yeri paylaşacağım.tercih işi hakkında bilgi sahibiyim.üni öğrencisiyim.bu sene de girdim. SADECE TM

kardeş sıralamam 21 bin yalova hukuk 18400 girme şansım nedir yeni kontejyanlarla ?

biraz ortada bir durum hocam.yüksek ihtimal diyemem ama.

peki o sıralamalarda en iyi önerebileceğiniz yer neresi olur ?

• Hocam benim siralamam 7.5k bogazici felsefe 11.5k ile almis gecen sene ama bu sene formasyon geldigi icin moralim bozuldu buna + kontenjan 5 kisi artmis, sence gelme durumu ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konya mevlana üniversitesi %50 burslu bilgisayar ve eğitim teknolojileri 730 binden alıyor benim sıralamam 420 bin hoca giremezsin diyor düz liselisin ek puanın yok diyor.

• TS-2 : 11.900 TS-1 12.434 YGS-6 : 232K TM-1 : 166K

Hangisi gelir

NERESİ GELİR DİYE MERAK EDENLERE...
  • Sıralamam 11.440di marmara hukuk io gelir demissin inşallah gelir tabii ama geçen sene 12.400le almış bazı rehberlikciler sıralama geriler bazıları yukselir diyo bu sene sence en son nolurr???

• TM1 sıralamam 91.420

1-Gazi Üni. - Saglık Kur. İşl. YENİ
    2-Dokuz Eylül Üni. - Maliye 77.000
    3-Anadolu Üni. - Maliye 80.000
    4-Osmangazi - Maliye 89.700
    5-Dokuz Eylül Üni. - Çeko 102.000
    6-Ege Üni. - İktisat(İ.Ö) 95.000
    .
    .
    .

4. tercihimin gelme ihtimali nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uolace123

Sıralamam 11.440di marmara hukuk io gelir demissin inşallah gelir tabii ama geçen sene 12.400le almış bazı rehberlikciler sıralama geriler bazıları yukselir diyo bu sene sence en son nolurr???

sıralamaların yükseleceğini düşünmüyorum.tbiki sadece tahmin yapıyoruz.bence marmara iö nün gelmesi çok kuvvetli ihtimal.nitekim istanbul üni iö nün de şansı var.
  • dostlar sıralamam TS 1 4661.

ANADOLU REKLAMCILIK 7130 İLE KAPATMIŞ. SİZCE GELME OLASILIĞI NEDİR? GARANTİ DİYEBİLİR MİYİZ?

BİDE ANADOLU SİNEMA TV 8060 İLE KAPATMIS. ONUN SANSI NEDİR?
  • kalpana7 K kullanıcısına yanıt
    hayır ölü olmamış.onundekı hukuk fakultelerınde azımsanmayacak kontenjan artısı var.ve y.b.ın kontenjanı da 82den 200ecıkmıs.egıtım ing bu arada bunu bılmeden gıtme.buyuk ıhtımalle gırersın dıye dusunuyorum.hayırlısı olsun hakkında :)
  • Hocam 63bin ile sizce 2012de 71k 2011de 81k 2010da 56k ile almis gazi isletmeye girebilir miyim ?

• sıralama 96bin, selçuk bilgisayar(i.ö) 88,900 le kapatmış gelme ihtimali var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuuusskk

hayır ölü olmamış.onundekı hukuk fakultelerınde azımsanmayacak kontenjan artısı var.ve y.b.ın kontenjanı da 82den 200ecıkmıs.egıtım ing bu arada bunu bılmeden gıtme.buyuk ıhtımalle gırersın dıye dusunuyorum.hayırlısı olsun hakkında :)

çok teşekkürler umarım. İngilizce oldugunu biliyorum o yüzden istiyorum zorlayacak olsada kendimi geliştirmemde faydası olur diye düşündüm..
  • Tm Hukuk yorumların tam bir felaket.İyi niyetlisin fakat insanları yanlış yönledirip tercih hatası yapmalarına yol açabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.