Şimdi Ara

NERESİ GELİR DİYE MERAK EDENLERE... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
6.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [size=2]MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Coğrafya
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Coğrafya
    MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu)
    İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu)
    İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (İÖ)
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi/Coğrafya
    İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu)
    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Coğrafya
    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Coğrafya (İÖ)
    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Fen ve Edebiyat Fakültesi/Coğrafya
    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Coğrafya
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Edebiyat Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı (İÖ)
    FATİH ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Coğrafya (İngilizce) (%50 Burslu)

ts 1 :19.292 ts 2 :22.293 yardımcı olursanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mestik1

quote:

Orijinalden alıntı: uolace123

Sıralamam 11.440di marmara hukuk io gelir demissin inşallah gelir tabii ama geçen sene 12.400le almış bazı rehberlikciler sıralama geriler bazıları yukselir diyo bu sene sence en son nolurr???

sıralamaların yükseleceğini düşünmüyorum.tbiki sadece tahmin yapıyoruz.bence marmara iö nün gelmesi çok kuvvetli ihtimal.nitekim istanbul üni iö nün de şansı var.

İstanbul i.ö. rahat gelir.
  • 20982

van erzurum diş gelirmi?
  • TM-1 sıralamam 65K

İstanbul Üni İktisat İ.Ö. 80500'de; gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkaya_25

quote:

quote:

Sıralamam 11.440di marmara hukuk io gelir demissin inşallah gelir tabii ama geçen sene 12.400le almış bazı rehberlikciler sıralama geriler bazıları yukselir diyo bu sene sence en son nolurr???

sıralamaların yükseleceğini düşünmüyorum.tbiki sadece tahmin yapıyoruz.bence marmara iö nün gelmesi çok kuvvetli ihtimal.nitekim istanbul üni iö nün de şansı var.

Nasıl rahat gelir keşke gelse de sen neden bole düşündün peki??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mf4 2330.
    1)odtü ee
    2) odtü makine
  • quote:

Tm Hukuk yorumların tam bir felaket.İyi niyetlisin fakat insanları yanlış yönledirip tercih hatası yapmalarına yol açabilirsin.

Bana istinaden söyledınız sanırım.Bunlar benim görüşlerim.Mutlak gerceklıklerden bahsetmıyorum.Kimse de bahsetmıyor zaten.Buradaki herkes de bunu yapıyor bırbırıne yardım etmek amacıyla.Herkesin yaptıgı gıbı kendi yorumunuzu yapıp baskalarının dusuncelerını camurlamayın
  • lütfen bana yardımcı olun. Sizce odtü ee 2330. alır mı
  • hocam sıralamam 50k
    1 Kocaeli e.haberleşme (i.ö) 45k
    2 eskşhr osmangzi e.elektronk (i.ö)(ing) 47k
    3 Kocaeli mekatronk (i.ö) 43k
    4 ankara e.elektronk 43k
    5 Kocaeli elektrk 50k
    6 Kocaeli elktrk (i.ö) 65k

hangsi gelir hocam???
  • Arkadaşlar bilgisi olan varsa bi yardım.. sıralamam 9127 ts1 bilgi sinema %50 ucundan tutuyo gibi ama altına kadir has sinema %50 yazsam mı bilemedim 45000 küsürle almış geçen sene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuuusskk

quote:

Tm Hukuk yorumların tam bir felaket.İyi niyetlisin fakat insanları yanlış yönledirip tercih hatası yapmalarına yol açabilirsin.

Bana istinaden söyledınız sanırım.Bunlar benim görüşlerim.Mutlak gerceklıklerden bahsetmıyorum.Kimse de bahsetmıyor zaten.Buradaki herkes de bunu yapıyor bırbırıne yardım etmek amacıyla.Herkesin yaptıgı gıbı kendi yorumunuzu yapıp baskalarının dusuncelerını camurlamayın

Seninle alakası yok yeğenim hele bir otur,soluklan.Yorumum konuyu açan arkadaşla ilgili.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl rahat gelir keşke gelse de sen neden bole düşündün peki??

Forumda bu konuyu defalarca anlattım,ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki sayfalarda benim tarafımdan ve siabend tarafından yapılan yorumları okuyabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=76888296&mpage=5

http://forum.donanimhaber.com/m_77989478/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkaya_25 -- 17 Temmuz 2013; 5:24:00 >

• quote:

Arkadaşlar tercih yapacağınız puan türündeki sıralamanızı ve tercihlerinizi yazarsanız gelme ihtimali yüksek olan yeri paylaşacağım.tercih işi hakkında bilgi sahibiyim.üni öğrencisiyim.bu sene de girdim. SADECE TM

Siralamam 171 k 146 k veya 168 k nin gelme ihtimali varmidir.Hocam ikisinide ayri yorumlar misin

• yıldız teknik iktisat geçen sene 48800. almış benim tm-1 sıralamam 48650 sizce gelme ihtimali nedir?
  • 31bin benim sıram 38bin istediğim bölüm

Girememe şansım %kaç ?

• quote:

Arkadaşlar tercih yapacağınız puan türündeki sıralamanızı ve tercihlerinizi yazarsanız gelme ihtimali yüksek olan yeri paylaşacağım.tercih işi hakkında bilgi sahibiyim.üni öğrencisiyim.bu sene de girdim. SADECE TM

http://strawpoll.me/169135 sence hangisi ???
  • http://imgim.com/9420inciv7809257.jpg
    Benim TM 1 sıralamam 210 bin sizce hangisi gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: JL_Beatles

quote:

http://strawpoll.me/169135 sence hangisi ???

http://strawpoll.me/242261

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.