Şimdi Ara

Nereyi kazanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. Ve 12. Sınıf biyoloji bitti mat ygs bitti türev limit bitti 9-10 fen duruyor 11. Sınıf fizik var ama çok sağlam değil kullandığım kaynaklar (11. Sınıfım şuan)

Matematik : 345 karekök lys ygs endemik apotemi problemler apotemi trigo okulun 2 kitabı

Biyo : paraf palme b okulumun 2 kitabı ek olarak alıcam

Kimya : palme b okulumun 2 kitabı ek alıcam

Geo : karekök lys birey b okulumun 2 kitabı

Fizik : palme b var ama boş sayılır okulumun tek kitabını yaptım karaağaç fasikülleri falan alıp bitirmeye calışcam yazın fiziği fizik için öneriye açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmys1aa -- 29 Nisan 2018; 13:38:24 >

• Bu 2001 liler ciddi sıkıntılı
  • Bayburt iktisat ikinci öğretim h.o
  • Sen kesinlikle trollsün , daha öncede aynı konuyu açmıştın , 11i çok iyi bir şekilde bitirmeyrn adam limitle türevi mi bitirecek insanlara psikolojik baskı yapıyorsun sessizce konuyu kapat.
  • Ne trollü birader iyi misin? 11i adam akıllı bitirdim zaten sen benim okuduğum okulu biliyo musun da yorum yapıyosun? Ağustosta başladık konular çoktan bitti zaten haftada 1 kod bitiyordu. Sınavı kazanamıyıcan diye bana sarma burda kaybol
  • Gayet ciddi şekilde soruyorum herkes troll falan sanıyor heralde
  • Nereyi kazanırsın bilmiyorum ama bu hızla bokunun seyrek düşeceği kesin
  • neden?
  • Mezun h.o
  • Niye :D
  • Hangi lisedesin çok merak ettim
  • Dediklerin doğruysa fazlasıyla güzel hazırlanıyosun kimseyi dinleme yapabileceklerinin ölçütü sensin. Başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beberat13 -- 29 Nisan 2018; 18:43:40 >
  • Bursanın iyi bir özel okulundayım, sadece sınava dayalı çalışıyoruz ve çok hızlı konu işliyoruz millet troll sanıyor türev limit diyince :D
  • Beberat13 B kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam çok sağ olun koskoca forumda tek düzgün yorum yapan sizsiniz bunlara kalsa her şey troll :D
  • xmys1aa X kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam hasetlerinden ne diyeceklerini şaşırmış bunlar anlamıyorum oluru olan şeylere bile laf söylüyolar. Neyse haset etmeye devam etsinler çalışmaya devam sonucu alınca daha da büyüyecek hasetleri
    Öncü mü hocam?
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Hexagondayım hocam
  • Beberat13 B kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık hocam. Birileri onlardan iyi çalışınca hemen trolle bağlıyorlar :D
    Aa anladım orası da bayağı iyi hocam bitirmiş olmanız çok normal hunharca bir eğitim veriyorlar çünkü :D arkadaşım oraya gidiyordu da ondan biliyorum.
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunlar hala troll falan desinler bilmiyorlarki hexagonu :D sen hang okuldasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.