Şimdi Ara

Nerf, İndirim, Vladmir, Wukong

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben oyuna 1 ay önce başladım ve bağımlı oldum (foruma da yeni kayıt oldum)ve birkaç sorum olacak;
    1-Vladmir Nerf yedi mi? Birdaha yer mi? Hangi skillere yedi?
    2-1700 RP var nasıl değerlendireyim hangi karakteri alayım?
    3-Wukong nasıl bir karakterdir bana pro biri oynamayı öğretebilir mi? almayı düşünüyorum
    4-Vladmir yada wukong yakın zamanda indirime girdi mi? girmedi ise cumayı bekleyeceğim..
    5-Nocturne de pro olan var mı onu da almayı düşünüyorum biri bana öğretebilir mi acaba?
    6-Ayrıca vladimiri de almayı düşünüyorum pro biri bana öğretirse çok sevinirim

sorularım bu kadar umarım çok soru sormamışımdır lol çok güzel ve bağımlılık yapan bir oyun ve oyunu iyice öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin...

Şimdiden Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇantayaBakBe -- 18 Nisan 2012; 22:12:48 >

• wukong bekleme yeni indirime girdi. Vladı ben de bekliyorum.
  • vladimir i oynamadim ama ultisi ve o fazladan heal veren bi skill i var o nerflendi
  • oyuna yenı baslamıssın bence vlad i daha sonra al wukong u oynaması gayet kolay.
  • Vladimir oyunda en çok nerf yiyen karakter ama hala muhteşem. Bu haftasonu legendary almayı düşünüyorum ona.
  • Vladimire nerflerin efendisi diyorlar fakat ben hala çok güçlü bir champ olduğunu düşünüyorum, build konusunda CDR önem vermen gerekli ilk item hextech revolver olmalı ardından CDR bot ve item adını unuttum fakat Zeke's Herald yapmak için kullanılan kırmızı yuvarlak şekilde bir item var onu alıp masteryler ile %29 CDR yapıyorsun buda çok iyi oluyor. Ardından hextech'i WotA yapıp rabadon's gidiyorum sonra rylai ardından spirit visage ve sonra zhonya's veya cok zorlanmıyorsan adler karşısında warmog'sda olabilir bu itemlerin yararını çok gördüm. :D
  • Hepte almayı düşündüğüm karakterler nerf yiyor hee kafayı yicem. Shacoyu alcam nerf yer, vladimiri alcam nerf yer. Xerath, nocturne ve victor de nerf yerse şaşırmıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlad son haliyle nerf yemeyi hak edecek kadar güçlü bir champ değildi.
    bu arada yediği nerfin neler olduğunu yazarmısınız - neydi ne olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 19 Nisan 2012; 1:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro12345muro

merhaba,
    ben oyuna 1 ay önce başladım ve bağımlı oldum (foruma da yeni kayıt oldum)ve birkaç sorum olacak;
    1-Vladmir Nerf yedi mi? Birdaha yer mi? Hangi skillere yedi?
    2-1700 RP var nasıl değerlendireyim hangi karakteri alayım?
    3-Wukong nasıl bir karakterdir bana pro biri oynamayı öğretebilir mi? almayı düşünüyorum
    4-Vladmir yada wukong yakın zamanda indirime girdi mi? girmedi ise cumayı bekleyeceğim..
    5-Nocturne de pro olan var mı onu da almayı düşünüyorum biri bana öğretebilir mi acaba?
    6-Ayrıca vladimiri de almayı düşünüyorum pro biri bana öğretirse çok sevinirim

sorularım bu kadar umarım çok soru sormamışımdır lol çok güzel ve bağımlılık yapan bir oyun ve oyunu iyice öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin...

Şimdiden Teşekkürler....

vlad ve wukong oynuyorum, wukong indirime girmez 2-3 ay bekleme, vladmir yakınlarda girecek gibi görünüyor, evet vladmir nerf yemiş, passive oranları düşürülmüş, sanırım önceden 7-8 k hp yapılabiliyomuş vlad ile ap sıkıntısı çekmeden.
    1.7k rp ile hecarim bundle almanı öneririm 1449 tutuyor sanırım, üstüylede 260 a düşen bi skini alabilirsin indirimden(1.7 k dedigine göre 1779 rp oldugunu düşünerek söylüyorum).

• rp ile hero almak sacmalık skin al onun yerine
  • Vladimir içim imzama bakabilirsin.
  • lol bagimlisi arkadasim sana tavsiyem gunun her dakkasi su oyunu dusunmemen.yoksa aklinda bu kadar soru birikmezdi :D
    sorularina cevap yazmaya baslamadan once yapicagim yorumlar kesinlik tasimamaktadir.iyi kotu degisebilir.

1)vlad nerf yedi ama hala oynayan oynuyor bence bi problemi yok.uzun suredirde indirime girmedi
    2)wukong indirime girdi kacirdin
    3) heroyu yazarak nasil oynamana yardimci olurum bilmiyorum ama yazim yinede
    - wukong bence oyunun en zevkli solotop u. vur kac outfarm birak cidden rakibi sinir eden bi hero. combolarindan sonra klonunu hemen kullanmani tavsiye etmem. biraz bekle yada gerekli gorduysen kullan.saklamanda fayda var kilit bi skill, gerek yokken kullanman aleyhine olur.gap closer yapabilen bi hero teamfightlarda en arkadaki adama zipladiktan sonra ulti ac adamlari hoplataraktan takimina ilerle.takimin mal degilse teamfighti alirsiniz yok eger malsa girdiginle kalir olursun. lane deyken last hit e mumkun oldugunca mana harcama. guzel bi taktik verim
    top da 1vs1ken baktin adam sana dalmaya geliyor arkasindaki minionlara zipla assagi dogru cimenlere in klon bas yukari cimenlere kos kulene dogru git tehlike gecmis olur ayrica adamda baya sasirmis olur. sonra item build olarak wrigle-frozen-y.ghostblade-trinity-warmog-atma-wrigle sat guardian angel al
    bence wukong bu kadar yeter ya ne bilim yardimci olmusumdur sanirim.

gelelim nocturne ye. kesinlikle jungle git. wolf+blue+wraiths +wolfs+red+golem siralamasiyla bitir.bitirdigin yerdeki lane e gang at bi kere daha jungle don. oyle back at.ilk wriggle tamamla.ustune hearth of gold + frozen in ad+hp veren itemini al. frozen ve y.ghostblade tamamla. guardian angel +r.omen+bloodthirter kas bu itemler guzel oluyor nocturne ye. gelelim tavsiye kismina, gang attiginda ill fear koy adam senin blocklama yapicagini bildigi icin seni gorur gormez spell atmaz ondan sende blocklamani sakla adam seni gordukten ilk tepkisinden sonra 1saniye bekle yada dahada az bi surede bas blocklamani. q at dal sonrasinda. ultinise teamfightlarda carry I indirmek icin harca .ona zipla gerisi kolay

hadi kolay gelsin. umarim isine yarar

• cassio yakında indirime girdi mi bilen var mı?
  • wukong favori champlarımdan biri, ama indirimi kaçtı ona IP biriktir, diğerlerini RP ile al indirime girince.Çok bi zorluğu yok lanedeyken

E>Q>W ile kaçıcaksn.Doran's blade le başla.Gelince Mercury.sonra direk sheen çık.Q damagen uçucak.vampirit specter al sonra trinity force tamamla.sonra brutalizer al.ardından blood thirstier tamamla.Sonra yomuu.En son infinity edge.
    skill sırası Q-E-W olmalı.Q çok fena vuruyor, özellikle armor kırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapat

rp ile hero almak sacmalık skin al onun yerine

Skin çok mantıklı zaten %100 attack speed +50 damage di mi? 6300 biriktireceğime gider rp ile alırım. Asıl mantıksız olan skinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: kapat

rp ile hero almak sacmalık skin al onun yerine

Skin çok mantıklı zaten %100 attack speed +50 damage di mi? 6300 biriktireceğime gider rp ile alırım. Asıl mantıksız olan skinler.

+1. 6300 biriktirmek gerçekten kolay değil 7 tane 6300 lük championum var 5 tanesini rp ile indirimden aldim.
  • elinde sonunda alıcagım adamı ndn mal gibi oyuna para verip aliyim illa rple bisey alıcam diyosan skin indrimlerini bekler harcarsın
  • rp ile hero alma ip ile alırsın, ip ile skin alınmıyor skin al
  • LoL u uzun süredir oynamam bi ara bırakmıştım.. Vladimir nerf yemeden nasıldı onu çok merak ediyorum.
  • Konu kirliliği olmasın Frozen Terror Noc geçen sene temmuzda indirime girmişti. Yakın zamanda girermi tekrar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.