Şimdi Ara

Nerflenmesi gereken şampiyonlar konu 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Zed:Q'nun menzili düşürülmeli R nin bekleme süresi arttırılmalı
    2.Yasuo:Pasifinin kalkanı zayıflatılmalı W nun ileri seviyedeki alanı daraltılmalı
    3.Akali:Genel olarak hasarına ve W suna nerf gelmeli.
    4.Brand:Bu şampiyonu ne kadar geri düşürürsen düşür vuruyor ve işin kötüsü tüm takımı sakat bırakıyor ortalama bir oyun geçirse bile oyunun en çok hasar vuranı olmayı başarıyor Pasifi nerflenmeli ve yetenek bekleme süreleri arttırılmalı.
    5.Master Yi:W ya gelen buff geri alınmalı E sinin gerçek hasar oranı azaltılmalı
    6.Thresh:Düz vuruş hasarı hareket hızı nerflenmeli ve E sinin bekleme süresi arttırılmalı
    7.Janna:Ya Hasarı ya da R sinin iyileştirmesi azaltılmalı
    8.Vel'Koz-Leblanc-Fiora-Rengaar genel olarak biraz hasar düşüşü fena olmaz.
    9.Riven:E sinin kalkan miktarı azaltılmalı.
    10.Lux:R sinin bekleme süresi arttırılmalı.

• Graves

Evelynn

Yasuo pasifi

Velkoz r si

Brand pasifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven e si zaten 1 saniye duruyor üstümüzde bırak kalsın -.-

• Hiç bir meta herosuna nerf yok

• Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Bekleme süresini fullediğinde birkaç saniyede bir 1 saniyelik o kadar kalkan kazanması op bence
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    ama dostum rivenın ileri oyunda güçlü olması gerekir zaten league of legends da çok saçma bir mantık var eğer o karakter zor ise oyunda bazı yetenekleri kullanımına göre çok güçlü mesela riven ın o 1 saniyelik kalkanını boşa atarsan çok savunmasız kalır o yüzden normal bence
  • Bence kataya mana gelmeli. Hem manası yok hem cdsi yok. Osursa cdsi düşüyor. Misal ben tf oynuyorum mesela karşısında kritik tek skillim w. Onun nesi var? 2 pasif 1 q 2 e toplam 5 skill. Ha şunu demiyorum tfye karşı güçlü buna yanıyorum değil. Manasız bir şekilde 5 kaynaktan damage atabiliyor. İlk pasifi dodgelesek yine de 1 q 1 pasif 1 e anca olması gereken şekilde 3 skill yemiş oluyoruz. Bence kesinlikle mana gelmeli yada cd düşürme olayı kalkmalı. Bütün bunlar olsun skiller bide hem ad hem ap de alsın. Aşırı saçma sapan bir dengesi var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Tf ile kataya ezildin diye kata op bir hero olmuyor.Tf ye lane kaybeden assasin olmaz kolay kolay.Garene de mana gelsin o zaman q yüksek hasar susturma w Tanky e zırh delme.Kara balta alınca deli dana gibi dönmeye başlıyor haritada.

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Hayatım böyle bir şey yazmayın diye açıklamasını yaptım gözünle okursan daha mutlu olurum

• Çaço ultisi nerflenmeli bugün oynadım biraz fazla güçlü geldi sanki

• baytar_selo kullanıcısına yanıt
    Mundo ve Garen dışında güçlü tank yok bence şu an oyunda Çaço nun u su da dibine girmeden yenilmiyor bence normal
  • Shaco nerflense yeter.
  • Akali
  • Brand nerf yiye yiye oynanmaz hala geldi gibi görünse de hala deli hasar çıkarıyor arkadaş. Tf de hakikaten
    herkesi sakatlıyor. Akşam Orn oynuyordum güya tankım sıçra+e falan zor kaçtım:)
  • NERF S I N G E D!

• shaco saymamışsın shaco demek nerf demek zaten nerflenecek bişeyi kalmadı ama ben icat ettim q su ile rakibe zırh ve verdiği hasarı oranda da can sağlamalı en önemlisi ulti süresi 4 dk çıkarılmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.