Şimdi Ara

Nerften sonra AP Kogmaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Kogmaw'ın ultisi championlara %150 yerine %125 vuruyor artık. Bence AP Kogmaw için büyük bir darbe oldu bu. Hala kullanan var mı acaba AP Kogmaw'ı? Düşük eloda yapar mı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: skRillleexx_

Bildiğiniz gibi Kogmaw'ın ultisi championlara %150 yerine %125 vuruyor artık. Bence AP Kogmaw için büyük bir darbe oldu bu. Hala kullanan var mı acaba AP Kogmaw'ı? Düşük eloda iş yapar mı sizce?

Hiç görmüyorum artık AP Kog Maw artık AP Tris moda oldu. Özellikle E yi 3 yapıp W yü 5 yaptığında Q ya hiç verme. Adam 4-5 minion arasına giriyo bi zıplaman yetiyo geçen el ziggs geldi karşıma acımadım
  • AP kog aram mapinde işe yarar ayrıca ap trist optur,fidlemeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ad malhazar daha iyi

• AP Kog Maw buildin nedir acaba merak ettim?
  • tear of godness(aa),rylai,rabadon,zhonya,void staff,sorcerer's shoes
  • quote:

Orijinalden alıntı: skRillleexx_

tear of godness(aa),rylai,rabadon,zhonya,void staff,sorcerer's shoes

Teşekkür ederim bir bakayım bu itemlere ben AD oynuyorum hep. AP hiç denememiştim. Bi ara bi custom yapmak lazım. Kog maw çok yavaş kalıyor genelde özellikle Early game'de iyi oynayan biri varmı canlı stream olarak izlesem arada. ilk 6300 buna verdimde :) ilk göz ağrısı hesabı
  •  Nerften sonra AP Kogmaw

Az önce denedim ben de güzel oluyor. Nerften sonra oynamakta tereddüt edenler olmuştur mutlaka benim gibi ama hala gayet iyi AP Kogmaw
  • Ap tristi oyuna başladığımdan beri oynuyorum ne yalan söyleyeyim başkaları alınca sinir küpü oluyorum, ve ap kog hala oynanılır.
  • AP Kogmaw hala güzel.

Ayrıca aldığı ulti nerf'ü gerekliydi, yani Kogmaw'ı UP hale getirmedi.
  • Ad lux denemenizi siddetle tavsiye ederim. Pasifi ile acayip op oluyo .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.