Şimdi Ara

nero ile dvd kaydı için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [COLOR=Magenta]arkadaşlar phılıps dvdrw aldım.yanında gelen neroyu kurdum.3 tane müzik cd si yazdırdım mp3 olarak.üçüde belirli yerlerde ve genel olarak son kısımlarda ,çalma anında kilitleniyor.yani winampa atıyorum ,en sonlardaki parçalarda donup kalıyor.ortalara kadar gayet güzel çalışıyor.acaba bir ayarları mı var da ben yapamadım.boş dvd ler prınco 4.7 gb. yardım ederseniz sevinirim.makinem p3 550.ben neroyu(nero 6 se) açıp dvdrom iso yu kullanarak kaydediyorum.
    eğer doğru yerde (forum içinde)değilsemde özür dilerim.siz yönlendirirsiniz.
    birde bu + - hikayesi nedir.azıcık açıklarmısınız.forumda birisi sormuş ama cevap yeterli değil.selamlar[/COLOR]

• konuyu gayet güzel açıklamıssın tahminlerim

1- Aldığın phılıps markayı kötü bulan arkadaşlarım çoğunlukta...
    2- Cdler calmadan önce hdd kopyalamada bir sorun çıkartıyor mu? döngü hatası falan veriyor mu?
    3- belki o an müzikleri dinlerden birdsen cok program calısıyor bu da sistemini zorluyor olabilir...
    4- aldığın bos dvdlerde sorun olabilir
    5- nero programında sorun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

konuyu gayet güzel açıklamıssın tahminlerim

1- Aldığın phılıps markayı kötü bulan arkadaşlarım çoğunlukta...
    2- Cdler calmadan önce hdd kopyalamada bir sorun çıkartıyor mu? döngü hatası falan veriyor mu?
    3- belki o an müzikleri dinlerden birdsen cok program calısıyor bu da sistemini zorluyor olabilir...
    4- aldığın bos dvdlerde sorun olabilir
    5- nero programında sorun olabilir

Cdler calmadan önce hdd kopyalamada bir sorun çıkartıyor mu? döngü hatası falan veriyor mu?
    söylemek istediğin kaydettiğim cdyi tekrar hddye kopyalamaksa winampın çalmadıklarını kopyalamada sorun çıkarıyor.döngüsel atık hatası veriyor.
    sistemi zorlamıyorum.

boş dvdler princo 1-4x 4.7 gb.aynı müzikleri 3 defa kaydettim.hep farklı yerlerde ama genelde son kısımlarda kiminde son 100,kiminde son 150 şarkıda takılıyor.

aynı nero ile cd formatlı kayıt yaptım sorun yok.ilgin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artmen -- 24 Şubat 2005, 16:28:38 >

• kopyalamada sorun çıkardığına göre dvd çekerken bir hata oluşmuş ( 3.secenek iptal)
    farklı mp3lerde son sıralarda yer aldıgına göre bos dvdler problemli olabilir
    bu arada dvdler ahkkında işine yarayabilecek bir topic actım +- kavramına oradan bakabilirsin...

edit : linki vereyim buradan
    http://www.film.gen.tr/dvd/dvdfaqtr.cfm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 24 Şubat 2005, 16:30:58 >
  • kardeş bende philips 1620k dvd yazıcı var. princo boş dvd leri kullanma benim çektiğim filmlerde problem çıkardı. dms+r kullandım daha problem yaşamadım. birde tdk gerçekten çok kaliteli tdk kullanmanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.