Şimdi Ara

nes oyunlarını ds lite de oynayabilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soru açık r4 kartım var nes oyunlarını ds lite da nasıl oynayacağım ve nes oyunlarını indirebileceğim rom sitesi var mı?
    teşekkürler

• başka cvp yokmu
  • 1.nesDS indir.

2.Google a da bize sorduğun şeyi yaz.

3.Karta at (istersen NES klasörü açarak) ve oyna

4.Veya ben senin senin yerine hepsini yapayım,ben oynayayım keyfini sana pm ile atarım ( ilk üç cümleden sonra hala cevap istersen,senin için bundan başka yapacak bir şey yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

1.nesDS indir.

2.Google a da bize sorduğun şeyi yaz.

3.Karta at (istersen NES klasörü açarak) ve oyna

4.Veya ben senin senin yerine hepsini yapayım,ben oynayayım keyfini sana pm ile atarım ( ilk üç cümleden sonra hala cevap istersen,senin için bundan başka yapacak bir şey yok )

snes içinde aynı şeyler geçerlimi arkadaşım. denedim olmadı snes de nes oldu ama sağolasın

• sonunda becerdim snes oyunlarını ds imde oynayabiliyorum oley
    sorunun klasör isminden kaynaklandğını farkettim büyük harflerle SNES diye bir klasör yaratıp içine romları atıyormuşuz.
    nasılmı ?
    http://dl.qj.net/Super-Nintendo-SNES-Emulators-Nintendo-DS-/catid/236 buradan alpha versionu indirdim.
    klasörden çıkan dosyaları read me hariç diğerlerini kopyala yapıştır tekniği kullanarak r4 ün içine attım. (dikkat edin r4 ün içinde klasör açmayın nds oyunlarının bulunduğu yere atın) romlar için ise SNES (dikkat! büyük harflerele SNES) diye bir klasör yarattım r4 ün içinde. ve bu klasörün içine romları kopyala yapıştır tekniği kullandım. oyunlarda save oluyor denedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.