|
NES'ten seçmeler.
-
-
Herşey iyi güzel nes var snes var mis gibi ortam ama bir trinitron yakışırdı
Schaub lorenz vestel gibi cihazları uzun yıllar kullandım da cidden beş para etmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada makine çok ama hepsine odaklanmak büyük zaman ve maddi kaynak istiyor. Hepsine odaklanmaktansa sadece 8 bit ve 16 bit olanlara odaklıyım.quote:
Orijinalden alıntı: Psfat
Herşey iyi güzel nes var snes var mis gibi ortam ama bir trinitron yakışırdı
Schaub lorenz vestel gibi cihazları uzun yıllar kullandım da cidden beş para etmezler.
Nes, snes ve Mega Drive. Bu üç konsol ilgimi en çok çekenler. Mega Drive'ım yok ne yazık ki. -
Bir tam board lu klon mega drive 2 alın uygun fiyata sonra aliexpress ten 112 bir oyun kartuşu alın çoğu mega drive oyunlarını oynayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bana göre 16 bit deyince hep aklıma mega drive gelir:)
Mega Drive 2'nin orijinali bu saatten sonra bana düşmez Tam anakartlı, kaliteli bir klon bulursam kaçırmamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-93B72EA89
Bana göre 16 bit deyince hep aklıma mega drive gelir:) -
Sega mega drive 2 için zebramoya bakabilirsin ben ordan aldım.Forumda crowded diye arkadaş var onda vardır ona sor istersen?
Şu boks oyununu daha geçen gün emülatörden oynadım. Aynı zevki vermiyor tabii emülatör ile. Mario NES'in maskotuydu. Kendi oyunu dışında da sağdan soldan çıkardı böyle :) -
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Emülatör konsolun tadını vermiyor. Oyun çok güzel :) Çok da tatlı. Mike Tyson'a kadar geldim. Geçemedim onu. Tek vuruşta indiriyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Weisanstein
Şu boks oyununu daha geçen gün emülatörden oynadım. Aynı zevki vermiyor tabii emülatör ile. Mario NES'in maskotuydu. Kendi oyunu dışında da sağdan soldan çıkardı böyle :)
Eskiden beri crossover (birleşmeli) yapımları severim. Mesela bir Looney Tunes bölümünde Bugs Bunny Road Runner'ın hasta olduğunu ve Road Runner'ın yerine koşacağını söylemişti Çok keyif almıştım. Mario da öyle. Hem şaşırttı hem eğlendirdi
-
Aynen, ben de emülatör hiç sevmem. Konsolda oyunlar kusursuz çalışırken, emülatörlerde bozuk bozuk çalışırlar genelde. -
Annemin evinde duruyor hala NES im, Cosby Show un bir bölümünde görünce nasıl sevinmiştim bende de var bu konsoldan diye. Snake rattle n roll oynardım deli zevkli bir oyundu. Kaç sene geçti arkadaş...
Mighty Final Fight.
Guy, hızlı tekmeler
Cody, fireball
Haggar Uçan ayı.
Epey bi dikkatli adam dövmek gerekiyordu, exp sürekli adam başı 8 falan almak lazım o yüzden tutup tutup slam yapmak gerekiyordu.
-
Kesinlikle. Güncellemeyi erken almak için çok dikkatli dövmek gerekiyor yoksa tecrübe çubuğu çok geç doluyor. Cody'yi seçerim, adamların önce canlarını azaltıp en son fırlatarak öldürürüm (enerji topunu çıkarana kadar). Enerji topu açıldıktan sonra bu sefer enerji topuyla öldürürüm (bu şekilde hepsinden fazla puan veriyor). Oyun çok güzel :)quote:
Orijinalden alıntı: RindamanMighty Final Fight.
Guy, hızlı tekmeler
Cody, fireball
Haggar Uçan ayı.
Epey bi dikkatli adam dövmek gerekiyordu, exp sürekli adam başı 8 falan almak lazım o yüzden tutup tutup slam yapmak gerekiyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
jetonsuz hali ile tüm dünyada satılsaydı satışı bayağı olurdu. Ama jetonlu olması ilginç
-
satildi zaten bu bildigimiz snes
The Flintstones: The Surprise at Dinosaur Peak! oynasaydın çok severdin.
Bu konsolda Street Fighter ve MK çöp gibiydi ama n'olsun, el mecbur oynuyorduk işte.
Ninja Kaplumbağa oyunları aşırı eğlencelidir, snow bros da öyle..
Bir tane arkadaşım vardı Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters oynardık ve onu neredeyse 200-0 yenmişimdir.
Ortaokul'dan sonra lise'de yollarımız ayrılmıştı. Yıllar sonra Şile'de boğulmuştu ne yazık ki..
Oyun topluluğu olmadığı için hangisi iyi bilmiyorduk, satın alıp oynamaktan başka çare yoktu.
Mesela Double Dragon Battle Toads çok manyak eğlenceli ve zor bir oyundu onu iyi hatırlıyorum.
Mighty Final Fight, Cody - Haggar - Guy sıralamasıyla iyiydi ve dediğin gibi erken safhalarda yüksek xp için dikkatli dövmek gerekiyordu.
asjakjaksj bir daha görüp yazmışım aynı konuya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Şubat 2021; 5:3:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X