Şimdi Ara

Nescafe mycafe 189 tl. migros (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
24.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cekilmis kahvenin yerini tutmaz

nescafe denilen sey de oralet neyse odur
    granuldur
    kalitesizdir tatsizdir

iyisini icince ya da alisince anliyor insan farki

tavsiyem granul kullanan kapsul kullanan bir sey almak yerine buharli bir makina alin
    Olmadi bir tane ocak ustu espresso cezvesi alin
    mis gibi icin kahveyi
  • ARKADAŞLAR NET MESAJ YAZICAM

"Eğer bu cihaz nescafe veya muadili işlem görmüş granül kahve kullanıyorsa, kettle ve boş kahve bardağının yaptığını yapabilmek için bir ton para ödeyeceksiniz demektir, granül kahvenin basınçlı sudan geçmesi tadını zerre etkilemeycektir"

Tchibo - klasik makinesinde indirim yapmışlar üstüne enparacard kullanırsanız %20 iade ediliyor. Kapsüller 1+1 kampanyası ile satın alınırsa 400 gr 22 tl 'ye denk geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

hicbir hazir kahve ,
    cekilmis kahvenin yerini tutmaz

nescafe denilen sey de oralet neyse odur
    granuldur
    kalitesizdir tatsizdir

iyisini icince ya da alisince anliyor insan farki

tavsiyem granul kullanan kapsul kullanan bir sey almak yerine buharli bir makina alin
    Olmadi bir tane ocak ustu espresso cezvesi alin
    mis gibi icin kahveyi

kapsüllü tchibo klasik güzel makineye benziyor, evde kahve keyfi için şu an fiyat performans oranı en yüksek seçenek.
  • bu makinada bırakın latteyi kahve tadı bile alınmaz yaptigı şey sıcak su karıştırmak kahveye tcibo ise kahve olayında daha iyi geçen yıl 149dan kampanya yapmışlardı denk gelirseniz onu alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

bu makinada bırakın latteyi kahve tadı bile alınmaz yaptigı şey sıcak su karıştırmak kahveye tcibo ise kahve olayında daha iyi geçen yıl 149dan kampanya yapmışlardı denk gelirseniz onu alın.

Şu an hepsiburadadan enpara ile 160 liraya mal edilebiliyor cafissimo. Yirmi kapsül de hediye. Kahve işine girmeden arastirmadan önce ben de bunu beğeniyordum. Ama biraz araştırınca anlayacaksınız ki bu makina (nescafe my cafe) milleti kandırmaktan ileri gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 15 Ekim 2013; 15:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

bu makinada bırakın latteyi kahve tadı bile alınmaz yaptigı şey sıcak su karıştırmak kahveye tcibo ise kahve olayında daha iyi geçen yıl 149dan kampanya yapmışlardı denk gelirseniz onu alın.

Şu an hepsiburadadan enpara ile 160 liraya mal edilebiliyor cafissimo. Yirmi kapsül de hediye. Kahve işine girmeden arastirmadan önce ben de bunu beğeniyordum. Ama biraz araştırınca anlayacaksınız ki bu makina milleti kandırmaktan ileri gitmiyor.

bu makina derken ? mycafemı classimo mu? siz ne öneriyosunuz 200 lira altina ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Şu an hepsiburadadan enpara ile 160 liraya mal edilebiliyor cafissimo. Yirmi kapsül de hediye. Kahve işine girmeden arastirmadan önce ben de bunu beğeniyordum. Ama biraz araştırınca anlayacaksınız ki bu makina milleti kandırmaktan ileri gitmiyor.

bu makina derken ? mycafemı classimo mu? siz ne öneriyosunuz 200 lira altina ?

cafissimo yu öneririm tabi ki hocam. Son derece memnun kalırsınız. Fiyat performans açısından müthiş bir alet :) Çok daha iyileri yok mu? Tabi ki var ama bu fiyata yok.

• ne yazikki ben hiç beyenmedim.cok az granur kullandiği için cok sulu bir tadı var.nescafe ile alakasi yok.
  • Nescafe MyCafe Kahve Makinesi 169.90 TL Üstelik Ücretsiz Kargo.
    Taze sütle bol köpüklü Latte ve Cappuccino hazırlayabileceğiniz Nescafe Gold MyCafe Kahve Makinesi aynı zamanda ince kremamsı kahve köpüğü ile Espresso ve sade kahve hazırlamanız mümkündür. Bu yetenekli kahve makinesi en uygun fiyat garantisi ve ücretsiz kargo avantajıyla kampanya başlamıştır. TÜKENMEDEN SİPARİŞ VERİNhttps://www.sepetinizbos.com/nescafe-gold-mycafe-kahve-makinesi
  • Beş para etmez bir ürün.
    Temizlemekten sıkıldım ve çöp kutusunda yerini aldı.
    Tabii kullanılmaz hale getirmeyi de unutmadım.

Iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.