Şimdi Ara

Nescafe mycafe 189 tl. migros (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
24.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Tchibo'da sut isitmali cekirdek ogutuculu filtre kahve yapan makina 200 TL idi.

Link?

Izmir Ege Park'ta sormustum. Internet fiyati:http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-noble-silver-p400035256.html?cs=1&vt=ca9d0f5171bb8503266b010878e7d841e394fcbc

• quote:

Orijinalden alıntı: sarasen

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

quote:

kapsül falan uğraşma derdi olmaması, nescafe gold ile çalışması en büyük artısı sanırım. Benim tek korkum sicaklik. Kaynar kahve sevmem, içmem ama soğuk kahve de çekilmez şimdi ne yapsam bilemedim.

tam sana göre o zaman, kahveyi kaynar yapmıyor:) yeterince sıcak ama. 1 yıldır kullanıyorum.nescafe gold ile çalışması pratik. alet hızlı. yukarıda bahsedilen sorunları yaşamadım hiç. starbuck tadı beklemesin tabi hiç kimse. ancak hızlı, kolay kahve yapıyor. beklentiniz yüksek değilse işinizi görür. yalnız kahve sertliği ayarlanamıyor. ben pek farkdemedim ama babam yaptığı kahvenin biraz acı-sert olduğunu söylüyor. o hala eski usül su ısıtıp yapıyor kahvesini.

Ne starbucks ı hocam ya benim yaptığım süt tozu artı gold artı kahveden daha güzel kahve yapsın yeterli sormak istediğim içinde ne hazneleri var. süt için ayrı hazne var mı mesela?

hayır yok. sadece kahve haznesi mevcut. üst tarafta ve sadece gold kullanımı için diyor. daha güzel gibi:) biraz köpüklü yapıyor işte. dediğim gibi babama acı geliyor tadı ama ben alıştım sanırım.
    bu arada ankarada yaşıyorum ve kalan kahvenin yapışması falan yaşamadım.

Süt haznesi nasıl yok yahu anlamadım şimdi. Su haznesi var da sütü istersen kendin mi koyuyorsun üstüne?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapsül falan uğraşma derdi olmaması, nescafe gold ile çalışması en büyük artısı sanırım. Benim tek korkum sicaklik. Kaynar kahve sevmem, içmem ama soğuk kahve de çekilmez şimdi ne yapsam bilemedim.

tam sana göre o zaman, kahveyi kaynar yapmıyor:) yeterince sıcak ama. 1 yıldır kullanıyorum.nescafe gold ile çalışması pratik. alet hızlı. yukarıda bahsedilen sorunları yaşamadım hiç. starbuck tadı beklemesin tabi hiç kimse. ancak hızlı, kolay kahve yapıyor. beklentiniz yüksek değilse işinizi görür. yalnız kahve sertliği ayarlanamıyor. ben pek farkdemedim ama babam yaptığı kahvenin biraz acı-sert olduğunu söylüyor. o hala eski usül su ısıtıp yapıyor kahvesini.

Ne starbucks ı hocam ya benim yaptığım süt tozu artı gold artı kahveden daha güzel kahve yapsın yeterli sormak istediğim içinde ne hazneleri var. süt için ayrı hazne var mı mesela?

hayır yok. sadece kahve haznesi mevcut. üst tarafta ve sadece gold kullanımı için diyor. daha güzel gibi:) biraz köpüklü yapıyor işte. dediğim gibi babama acı geliyor tadı ama ben alıştım sanırım.
    bu arada ankarada yaşıyorum ve kalan kahvenin yapışması falan yaşamadım.

Süt haznesi nasıl yok yahu anlamadım şimdi. Su haznesi var da sütü istersen kendin mi koyuyorsun üstüne?

Alıntıları Göster

evet aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

latte'si nasıl arkadaşlar?
    her seferinde yaklasik 10 lira verip Starbucks'tan alacağıma arada bununla yaparım, yerini tutar mı ki?

Bende 300TL yi gecmeyen ve cok iyi Caffè Latte , Chai Tea Latte , Mocha ve Hot Chocolate yapan bir cihaz ariyorum , tabi varsa.
  • alpkoca kullanıcısına yanıt
    makineyi kışın almıştım o sorunu yaşamadım ama yaz gelince kullanamadık makineyi
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    yinede kaliteli malzeme kullanıp böyle bir problem yaşanmamasını sağlayabilirlerdi fiyat 189TL değil 149TL bile olsa az para değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şikayet edildin

eyvallah da sebep?
  • quote:

quote:

şikayet edildin

eyvallah da sebep?

atma deyince bana sallama manasında diyosun sandım şimdi düzelttim durumu
  • quote:

quote:

quote:

şikayet edildin

eyvallah da sebep?

atma deyince bana sallama manasında diyosun sandım şimdi düzelttim durumu

ben de ne içtiysen bana da söyle, bu neyin kafası diyecektim ki hiç "sallamak" manasına da gelebileceği gelmedi aklıma, baya ironık olmuş yahu akşam akşam iyi güldük ha

• ya arkadaşlar bu ürün ne kadar dayanıklıdır.küçük bir dükkana koysak gelen giden müşteri kahvesini kendi alıp içse çok çabuk bozulur mu? bir de JEDE 40 diye bir otomat sistemi var?o nasıl bilgisi olan var mı acaba?bir de kampanyalı fiyat bulan haber verebilir mi lütfen
  • Hem evde hem ofiste kullanıyorum 2 tane olmak üzere. Kahve ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Kafama eserse de Starbucks'a gidiyorum. Duruma göre yani.

Tabiki bir Starbucks değil ama kahve içmeyi seven biri olarak beni kesiyor bu cihaz. Şuan da temizliğini yaptım. Yarın kahvemi içerim çünkü bir müddet evde durmam gerekiyor. Aleti temizlemek göründüğü kadar zahmetli değil ayrıca.

Yukarıda yazılan sorunların bir tanesi bile yaşamadım ve açıkcası abartı buldum. Su haznesi plastik kokuyor lafına epey güldüm. Ne diyeyim zevk ve tercih meselesi. :)
  • CoMiSeR kullanıcısına yanıt
    şuan gülmekten yerlere yatacam. o kadar mı google terksiniz biraz araştırın. latte nedir espresso nedir, neden neskafe dedigin sey suda eriyorken çayın bile posası var???

şu 190 liralık ürün sadece ama sadece koydugun neskafeyi su ile kaynatıp karıştıran bir ürün. allah aşkına o seceneklerin hepsi taamen aynı, sadece neskafe oranı ile, elektrikli süt koprtücüsü var 20 lira çiboda.
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    kapsül derinin olmaması diyor çıldıracam yahu. sana kahve aromesı içeren suda eriyen kimyasal veriyorlar, ve hala biz malız da kapsülle uğraşıyoruz. ( kaldı ki ben çekerim kendim yaparım kapsülsüz espresso makinem var)

allahını seven kahve nedir bir wikipediaya yazsın. şu ürünleri alıyorsunuz hala. suda eriyen çay içiyor musunuz????
  • zamanında Carrefour dan 55 Tl miydi neydi bu makinayı almıştık.. Halen sorunsuz kullanmaktayız..

http://forum.donanimhaber.com/m_30356666/tm.htm

Bunun dışınakiler bana tırı-vırı geliyor.. Bide telve iş yapar.. Türk kahvesi açısından..Onunda teklisini Migros sanal marketten 83 TL ye aldım geçen, beko 2113M olan modeli , 2. aldığımda stok tükendi konusunu bile açamadım :( Fiyatı çok yüksek olan diğer cihazları saymıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

şuan gülmekten yerlere yatacam. o kadar mı google terksiniz biraz araştırın. latte nedir espresso nedir, neden neskafe dedigin sey suda eriyorken çayın bile posası var???

şu 190 liralık ürün sadece ama sadece koydugun neskafeyi su ile kaynatıp karıştıran bir ürün. allah aşkına o seceneklerin hepsi taamen aynı, sadece neskafe oranı ile, elektrikli süt koprtücüsü var 20 lira çiboda.

Kendine gore sebeplerin vardir elbet

http://www.youtube.com/watch?v=cuPdf3bFqZE

Cevab veremedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun zamandır fiyatının düşmesini beklediğim bir ürün . Bende kapsülle kullanılan TCHIBO marka kahve makinesi var , onu satıp yerine mycafe almayı düşünüyorum fiyatı şuan 249 TL gözüküyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnytblt

Uzun zamandır fiyatının düşmesini beklediğim bir ürün . Bende kapsülle kullanılan TCHIBO marka kahve makinesi var , onu satıp yerine mycafe almayı düşünüyorum fiyatı şuan 249 TL gözüküyor .

Kafayı mı yedin hocam o satılıp mycafe alınır mı hiç? Granül kahveden espresso falan olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.