Şimdi Ara

Nescafe Mycafe Gitti Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
5.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana sıcak gibi geldi % 5 indirim çekide kullanınca 189 tl ye geldi

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/nescafe-mycafe-kahve-makinesi-129816153

• Nescafenin termos kupaları vardı.Eskiden marketlerde ürünün yanında veriyorlardı.Ne zamandır arıyorum ama bulamıyorum uygun fiyattan.Acaba Ankara'da satan yer yada internetten satılan bir site bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

http://market.happy.com.tr/Nescafe_Classic_10_X_2_Gr__Termos_Kupa
    koy bardağın içine elinle karıştır aynı şey sakın almayın.
  • test edebileceğimiz bi mağazası olsa iyi olurdu. geçenlerde teknosada ürünün tadına bakıp almıştık arkadaşa farklı bi markanınkini. fiyat çok iyi n11 de 50 tl pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan2p0

Nescafenin termos kupaları vardı.Eskiden marketlerde ürünün yanında veriyorlardı.Ne zamandır arıyorum ama bulamıyorum uygun fiyattan.Acaba Ankara'da satan yer yada internetten satılan bir site bilen var mı?

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/32125052-32028-nescafe-survivor-paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

test edebileceğimiz bi mağazası olsa iyi olurdu. geçenlerde teknosada ürünün tadına bakıp almıştık arkadaşa farklı bi markanınkini. fiyat çok iyi n11 de 50 tl pahalı.

Test etmene gerek yok, 1 yıldan fazladır kullanıyoruz. Kahve içilmeyen herkesin çay tiryakisi olduğu evde artık her öğün kahve içiliyor
  • Paranıza yazık süslü bir kettledan fazlası değil. Bu makineyi kullandim şuanda filtre kahve makinemde var tek seferde onlarca bardak kahve yapmıyorsanız en kullanışlı ve ekonomik çözüm french press. Kahve olarakta Tchibo çekirdek kahve kullanıyorum bu makinelere verilen paralarıda çok gereksiz buluyorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Paranıza yazık süslü bir kettledan fazlası değil. Bu makineyi kullandim şuanda filtre kahve makinemde var tek seferde onlarca bardak kahve yapmıyorsanız en kullanışlı ve ekonomik çözüm french press. Kahve olarakta Tchibo çekirdek kahve kullanıyorum bu makinelere verilen paralarıda çok gereksiz buluyorun.
    İlk çıktığında bu bayağı ucuzdu diye hatırlıyorum.
  • Kahve değil nescafe yapıyor. Bence paranıza yazık. Kettle alın daha iyi.
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Sanırım stokta yok, sepete ekleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Sanırım stokta yok, sepete ekleyemedim
    Stokta var görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunsx

Stokta var görünüyor

Alıntıları Göster
    Bu alet sadece çözünebilir kahve yapıyor. Yani bu alet şekilli bi kettle sadece ... Suyu ısıtıp ısınan su ile çözünebilir kahveyi (burası önemli çekilmiş gerçek kahve değil yalnızca nescafe tarzı çözünebilir kahveyi) karıştırıyor o kadar ... Kısaca bunun yaptığı şey gerçek kahve değil ...
  • Genel olarak bende memnunum sutu kopurtuyor kahveye aroma katiyor bazi arkadaslarin soyledigi gibi cozulebilir kahve kullanmasi bence eksi degil kahve gurmesi degilim 3 u 1 aradayida keyifle icerim
  • Filtre kahve makinesi değil arkadaşlar.
    Sadece Nescafeyi su ile karıştırıyor o kadar.
    o paraları hak etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 8 Ekim 2014; 8:23:04 >
  • Normalde de 200 zaten. En iyi özelliği oranlaması çok çok iyi onun dışında pek birşeyi yok
  • 30 tl ye french press al, doğru düzgün gerçek kahve iç bu yapay kahveler yerine...Paranda sağlığında sende kalsın
  • Bu arada bu makineyi sıradan Nescafe ile de kullanabilirsiniz, biz öyle yapıyoruz ve aylardır sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu arada bu makineyi sıradan Nescafe ile de kullanabilirsiniz, biz öyle yapıyoruz ve aylardır sorun çıkarmadı.
    buna hakikaten para verilmez. ben nescafenin gold ve classic modellerinden memnunum diyorsanız yine alınmaz eski usul ile suyu ısıt, kahveyi bas içine ve iç. makinanın yaptığıda zaten bu..

haftada 3-5 kere kahve içerim diyen adam için tchibo'nun yeni çıkan picco adlı makinası (129TL) ideal. kapsüllü olduğu için kahve bayatladı, tadı bozuldu derdiniz olmaz.
    yok biz 3-5 kişi akşamları veya işyerinde gündüz filtre kahve içiyoruz diyenlere ise kağıt filtreli makina (100-120tl) daha pratik ve ekonomik gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

buna hakikaten para verilmez. ben nescafenin gold ve classic modellerinden memnunum diyorsanız yine alınmaz eski usul ile suyu ısıt, kahveyi bas içine ve iç. makinanın yaptığıda zaten bu..

haftada 3-5 kere kahve içerim diyen adam için tchibo'nun yeni çıkan picco adlı makinası (129TL) ideal. kapsüllü olduğu için kahve bayatladı, tadı bozuldu derdiniz olmaz.
    yok biz 3-5 kişi akşamları veya işyerinde gündüz filtre kahve içiyoruz diyenlere ise kağıt filtreli makina (100-120tl) daha pratik ve ekonomik gelecektir.

Alıntıları Göster
    tchibo caffisimo classic de bugun indirim başlamış 50tl yanlız şu anda sepette hatalı fşyat düşüyor 150 üzeri alışverişlerde 15 yerine 30 tl düşüyor makina 199 tl ye geliyor bunun yerine kesinlikle tercih edilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.