Şimdi Ara

Nescafe Mycafe Gitti Gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
5.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suleymaneren

tchibo caffisimo classic de bugun indirim başlamış 50tl yanlız şu anda sepette hatalı fşyat düşüyor 150 üzeri alışverişlerde 15 yerine 30 tl düşüyor makina 199 tl ye geliyor bunun yerine kesinlikle tercih edilir.

Emin misiniz? Son ekrana (onay ekranı artık) geçmedim ama 230 da kalıyor gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

tchibo caffisimo classic de bugun indirim başlamış 50tl yanlız şu anda sepette hatalı fşyat düşüyor 150 üzeri alışverişlerde 15 yerine 30 tl düşüyor makina 199 tl ye geliyor bunun yerine kesinlikle tercih edilir.

Düzeltmişler şu anda 15 bile düşmüyor 229 da kalıyor.
  • quote:

quote:

quote:

İlk mesajınızı zamanında görseydim direk alırdım. Aslında hala bi hediye kupon girme bölümü var ama uygun kupon da bulamadım. Zaten kafamda bir tarafdan yeni çıkan sütü kendi köpürten model de var. Ama o da Avrupa da şu an 200 Euro falanmış. O kadar para verince biraz daha çıkıp daha kaliteli seçenekler devreye giriyo. Ben biraz daha bekleyeyim bari.

• ürünü nescafeden 3 ay önce kazandık 250 tl civarı fiyatıda. bireysel kullanım için gereksiz. küçük çaplı bir işyeri için ideal diye düşünüyorum çalışan ve misafirlerin pratik bir şekilde nescafe hazırlamasını sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Bu alet sadece çözünebilir kahve yapıyor. Yani bu alet şekilli bi kettle sadece ... Suyu ısıtıp ısınan su ile çözünebilir kahveyi (burası önemli çekilmiş gerçek kahve değil yalnızca nescafe tarzı çözünebilir kahveyi) karıştırıyor o kadar ... Kısaca bunun yaptığı şey gerçek kahve değil ...

Bu aletle çözünebilir bir kahveden elde edebileceğiniz en iyi lezzeti elde edersiniz. Evde 1 yıldır kullanılıyor, kendi yaptığınız çözünebilir kahveden çok daha lezzetli olduğu kesin. Ama bir filtre kahve lezzetinde olmadığı da aşikar. Sonuçta 1 düğmeye basıp birkaç saniye içinde bir kupa kahve yapma pratikliğini sunuyor size. Kalabalık ortamlarda kahve ikramı için gayet uygun.

Diğer avantajı da, içindeki jet püskürtücü sayesinde sütlü kahve veya capuccino için, bardağa konan uygun miktarda sütü (ölçeği mevcut ama alışınca kendiniz de göz kararıyla uygun miktarda sütü koyabiliyorsunuz) ısıtıp köpürtebilmesi.

1 paket Gold kahveden herhalde 100'den fazla kupa kahve çıkıyordur.

Deneyenler Jacobs'un kahvesi ile daha iyi bir lezzet elde ettiklerini belirtiyorlar.

Evde 'üçü bir arada' veya çözünebilir 'Gold' kahve tüketenler için harika bir çözüm diyebilirim.

Evde Tchibo'nun cihazı ve bir dolu kahve kapsülü de mevcut ama bundaki gibi uzun içimli, tam dolu kupalık kahve elde edemiyorsunuz. Maliyet de çok daha fazla (Nescafe'de maliyet 200 ml'lik kupa için 10 kuruşun altındadır sanırım).

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajınızı zamanında görseydim direk alırdım. Aslında hala bi hediye kupon girme bölümü var ama uygun kupon da bulamadım. Zaten kafamda bir tarafdan yeni çıkan sütü kendi köpürten model de var. Ama o da Avrupa da şu an 200 Euro falanmış. O kadar para verince biraz daha çıkıp daha kaliteli seçenekler devreye giriyo. Ben biraz daha bekleyeyim bari.

arçelik 3185 kullanıyorum bulabilirseniz çok daha iyi bir seçenek bunuda araştırın

• Witchdoktor W kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarım aleti karalamak için değil ...
    Ancak "Kahve Makinesi" denince benim anladığım saf çekirdek ya da çekilmiş kahveden içecek yapan alettir ...
    Bu cihazın bu işi yapamadığını belirtmek istedim ...
    Damak zevki çok tartışmaya açık bir konu değil ancak çözünebilir kahve ne yazık ki aslında içinde kahve içeren ayrı bir içecektir, kahve değildir, bilimum emulgatör koruyucu çözücü vs içeren kimyasal bir yapay bileşiktir ...
    Ha neler yiyip içmiyoruz ki ? derseniz haklısınız maalesef her türden koruyucu-kimyasal ile dolu yediklerimiz ... Ancak yinede olabildiğince bilinç sahibi olmaya çalışmaktan da zarar gelmez ...
  • bende bu kahveyi kullanıyorum 1 yıldır bimdeki yumuşak içimi nedeniyle vip gold kahvesini aldım almaz olaydım, berbat..

nescafe golddan daha iyi kahve önerisi varmı makina için?

jacobs düşünüyorum
  • quote:

Ancak "Kahve Makinesi" denince benim anladığım saf çekirdek ya da çekilmiş kahveden içecek yapan alettir ...
    Damak zevki çok tartışmaya açık bir konu değil ancak çözünebilir kahve ne yazık ki aslında içinde kahve içeren ayrı bir içecektir, kahve değildir, bilimum emulgatör koruyucu çözücü vs içeren kimyasal bir yapay bileşiktir ...
    Ha neler yiyip içmiyoruz ki ? derseniz haklısınız maalesef her türden koruyucu-kimyasal ile dolu yediklerimiz ... Ancak yinede olabildiğince bilinç sahibi olmaya çalışmaktan da zarar gelmez ...

Katılıyorum...Bir ara filtre kahve makinasıda aldım ancak temizlemesi bilmem nesi dert

Şimdi french press var, 2 dk da suyu kaynatıp demliyorum filtre kahvemi ve doğal kahvenin tadına varıyorum

Çözünebilir kahve sevenlere şiddetle bunu öneriyorum, tadı bire bir filtre kahve gibi

http://www.tchibo.com.tr/feine-milde-100g-cozunebilir-hazir-kahve-tchibo-com-tr-p400024496.html

Nescafe Mycafe Gitti Gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 9 Ekim 2014; 2:24:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fatura veriliyormu yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Katılıyorum...Bir ara filtre kahve makinasıda aldım ancak temizlemesi bilmem nesi dert

Şimdi french press var, 2 dk da suyu kaynatıp demliyorum filtre kahvemi ve doğal kahvenin tadına varıyorum

Çözünebilir kahve sevenlere şiddetle bunu öneriyorum, tadı bire bir filtre kahve gibi

http://www.tchibo.com.tr/feine-milde-100g-cozunebilir-hazir-kahve-tchibo-com-tr-p400024496.html

kesinlikle evet şimdiye kadar denediğim en iyi hazır kahve, nescafe ye kahve demezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

kesinlikle evet şimdiye kadar denediğim en iyi hazır kahve, nescafe ye kahve demezsiniz.

Linkteki ürün de Nescafe de kahve değil zaten. Oralet ne kadar portakalsa, Nescafe o kadar kahvedir.

Böyle saçma bir parayı bu ürüne vermek yerine Aeropress, French Press, Chemex, Hario V60 gibi yöntemlerle gayet kaliteli kahveler içebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 9 Ekim 2014; 4:04:34 >

• Ucuzlarin en guzeli cafissimo. 200e aldim en ust modelini. Is yerindeki 3000 liralik kahve makinasindan daha iyi. Gerci is yeri en uyduruk cekirdek kahveyi aliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam aldım geldi 2 bardak içtim bile, süt bittiğinden daha diğer seçenekleri deneyemedim. öyle ahım şahım kahvekolik değilim zaten sürat önemli benim için:)
    ek olarak ben de gold yerine normale dönebilriim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DexterMorgan2p0

Nescafenin termos kupaları vardı.Eskiden marketlerde ürünün yanında veriyorlardı.Ne zamandır arıyorum ama bulamıyorum uygun fiyattan.Acaba Ankara'da satan yer yada internetten satılan bir site bilen var mı?

Kesinlikle tavsiye etmem. Resmen plastik kokuyo. Daha saglam celik bisi almaniz yararinza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tantitoni'den french press aldım ancak iyi süzmüyor ve süzgeç kendi kendine dibe kadar iniyor.
    Sağlam süzen mekanlarda önümüze koyulan french press'ler den nerede bulabilirim.
  • bu sadece çözÜnebilir kahve kullanıyor ki yani hiçbir numarası olmayan bir makine. mikserle sıcak sütü köpürtün, 7-8gram kahveyi atın. işte bu makineyi almadan aynısını yapmanın yolu.

Kahve öyle suya karıştırılınca eriyip yok olan birşey asla değildir. Gerçek kahve ile alakası yok bunun. Bence bunu kahve diye içmek suya karıştırılan tozlar var Tang gibi, onu meyve suyu diye içmekle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtasarimci -- 10 Ekim 2014; 20:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbqa

Tantitoni'den french press aldım ancak iyi süzmüyor ve süzgeç kendi kendine dibe kadar iniyor.
    Sağlam süzen mekanlarda önümüze koyulan french press'ler den nerede bulabilirim.

Sanırım Starbucks Bodum marka French Press'leri satıyor. Fırsat sitelerinde de ara ara satıldığı oluyor Bodum'ların.
  • nbqa N kullanıcısına yanıt
    French press deki üst filtrenin üzerine filtre kahve makinelerinde kullanılan kağıtlardan ekleyerek kullanabilirsiniz. çok iyi süzer.
  • 1 yıldır kullanıyorum
    granül kahve ile kahve yapıyor,ayrıca sütü köpürtme özelliği de var,günübirlik kullanımda işe yarar
    geçen yıl 185 liraya almıştım,geçen günlerde migrosta 300lira civarındaydı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.