Şimdi Ara

nesne'yi veri tabanı silmede kullanamıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burad yapılan (devamı yazmaya gerek yok) function sil e nesne yaratarak değer yolluyor sonrada biryerde kayıt sil link'ine tıklayarak function sil2() gelip nesne değeri olan sayı yı kullanarak vt'den o değeri silmek...Sorun ;" buraya ne yazacağım " kısmına ne yazacağım yaptıklarım ise;

1. '$this->a'
    2. $z=$this->a; (şeklinde $z değerini kullandım.çünkü mesela $z=60 yazsam sorun çözülüyor)
    3. en son silSinif2 extends silSinif şeklinde kullandım(birde silSinifta return yaptım ve bunun geri dönen değerini bir değişkene atıp,vt de kullanmak istedim ama yine olmadı)

arkadaşlar sorunun extends lere ihtiyacı bence yok sadece çok basit bir şekilde """mysql_query("DELETE FROM `tablo` WHERE `tablo`.`id` = buraya ne yazacağım LIMIT 1");""" belirttiğim yere bu $this->a; değerini yazmam lazım Yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar

class silSinif
    {
    public $a;
    public function sil($x){

$this->a=$x;

}

public function sil2(){

mysql_query("DELETE FROM `tablo` WHERE `tablo`.`id` = buraya ne yazacağım LIMIT 1");

}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodick277 -- 21 Mayıs 2011; 20:54:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.