Bildirim
Nesrin Kim Ya ? :D (uyanık bar )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
akşam geldim yemek hazır,yemek bitti sen hazır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangladesh -- 14 Ağustos 2009; 2:40:05 > -
-
Talk show olayına hiç girmeyecekti bar konsepti çok iyiydi ya. Bu ilk videoda bu formattaki son programda verilmişti izlerken çok gülmüştüm -
Doğru eski format daha iyidi talk show da biraz pasif kalıyo sanki yada bana öyle geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: bangladesh
Doğru eski format daha iyidi talk show da biraz pasif kalıyo sanki yada bana öyle geldi
Hayır zaman tanınsa işi kavrar inanıyorum çok yetenekli ama böyle giderse reyting derdine programı kalkar yayından. Bence de pasif kalıyor şu anda. En basitinden konuyu bile değiştiremiyor hemen bant giriyorlar araya. -
Dediklerine katılıyorum reyting derdine kaldırılma oranı yüksek ama biraz daha erken yayınlansa izlenme oranları daha yüksek olur. -
son 2 programını yakaladım.önceleri antipatik geldi ama izledikçe çok sevdim.inş devam ettirirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X