Şimdi Ara

.net framewok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • unhandled exception has acurred in your application........................exception of type 'system.windows.forms.axhost+invalid.activexstateException was thrown.

Virturalbox'la kurduğum sanal makina'da bir program çalıştırıyorum "e-use" bu program sadece ilk kurulduğu bilgisayarda çalışıyor program çalıştı fakat programın herangi bir tuşuna bastığımda yukarıdaki gibi bir hata mesajı alıyorm bu hata neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim.

-.netframework'u yeniledim olmadı
    -yeni sürümünü yüklesem olur mu acaba ?

-bi de sanal makinada xp yüklü hiçbir update'i yok bundan kaynaklanıyor olabilir mi? öyleyse güncellemeden nasıl giderebilirim ?

cevaplara şimdiden tşk ederim.

Erkan

• yok mu bilen??
  • Sayın koddha

Böyle spesifik programlarda çıkan hatalardan çok da yardımcı olamıyoruz maalesef.
    Size tavsiyem normal bir işletim sistemine kurup deneyin.Yani sanal makine vs desteği olmayabilir.

Programla ilgili üreticisine de danışabilirsiniz destek için.
    Bunun yanında net framework'ü update edebilirsiniz..3.5 sanırsam en son versiyonu
  • haklısın ama ben her yolu deneyip sonra vazgeçme taraftarıyım. Ayrıca sanal makina kurmamın sebebi bahsettiğim programın simge haline gelmemesi ve programda çalışacak auto clicker bulamamam. Ve önümüzdeki ay bu programda çok işim var eğer simge haline gelmez veya auto clicker kabul etmezse daha zor değil kabus gibi günner bekliyo beni.

-akşam 3,5 yükleyip yine sonucu bildiririm.

3,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koddha -- 11 Aralık 2009; 10:06:51 >
  • Valla tam olarak ne yapmak istediğini yazarsan daha kapsamlı bir çözümü konuşmak çok daha faydalı olur kanaatindeyim.
  • Pardon sana tam anlatayım o zaman belki bir fikir yardım bişey olur şimdi ; ben Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik stajı yapıyorum. Bu staj esnasında stajyerin uzaktan sürekli eğitimi die bişey var bilmem kaç cd'li slayt şov gibi düşün. Bu slaytları çalıştıran programın kurulum cd'si 450TL karşılığı sana geliyor ve eziyet başlıyor. Güya vermeye çalıştıkları eğitim mütiiiş bir sabır sınaması ve online program sayesinde gidişatını takip edip eğer cd'leri sırasıyla çalışmazsan ceza falan veriyolar. İlla bu okuman 10sn'ni alacak metinleri takip edip sırası gelince ileri deyip devam etmen gerekiyor.BU lanet program(e-use) ne pencere kipinde çalışıyo ne de auto clicker tanıyo ben de zaten bilgisayar başındayım nasıl olsa dedim ve sanal makinaya kurup en azından ordan pencere gibi aşağı indiririm diyorum kıvranmam bu 3. CD geldi ben daha 1.'yi bitiremedim anlıyacağın durum bu bir çözüm bulabilir miyim diye kıvranıyorum. Ama duruma sanal makineden başka çözümleriniz de varsa beklerim.

--Oh be biraz ferahladım derdimi anlatınca! sorduğun için sağol bu bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koddha -- 12 Aralık 2009; 21:13:50 >

• Hemen aklıma geldi ama tabi çok da kullanışlı olmayabilir.
    Fakat ben bunu yazayımi,bu sırada senin şu programı pencere içine alacak bir yöntem bulalım.Ya da alta indirebilmenin çaresine bakalım..
    İlk çözümüm

3D masaüstü..2 tane masaüstün oluyor..Bir masaüstünde o programı çalıştırırken diğer masaüstünde başka şeyler çalıştırabiliyorsun..

YODM 3D olması lazım..Youtube a gir YODM 3D yaz kullanılışını bir gör.Hoşuna giderse onu deneyebilirsin.
    Ben biraz araştırma yapayım (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle.net port sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdığınız hata mesajı ile ilgili microsoft'ta bir makale mevcuthttp://support.microsoft.com/kb/815117 kesin çözüm olurmu bilmem amahttp://msdn2.microsoft.com/en-us/data/aa937695.aspx linkinden MDAC (Microsoft Data Access Components) yüklenmesi öneriliyor.İsterseniz bir deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.