Şimdi Ara

Net Framework 3.5 hatası - w8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceki çözümlerinizi her dediğinizi denedim ama sonuç bulamadım.

Beyler bu konu üzerine çok uğraştım hala çözümü bulamadım. Netframework 3.5 u indiriyorum yüklemek için net framework 3.5 yüklü olması gerekiyor diyor. Her söyleneni yaptım...
    Oflline yapmak için cmd yi dediğiniz gibi açıyorum yapıyorum işlemleri bende şu yazıyor
    "the dism log file can be found"

Bu hata için
    Command prompt ta hemen hemen tüm Windows 8 kullanıcıları eminim % 60-65 olunca "the dism log file can be found at c:\windows\logs\DISM\dism.log" hatası almışlardır. Aşağıda bahsettiğim yöntemle .Net Framework 3.5 versiyonunun başarılı yüklenmesi sağlanmaktadır.
    Yöntem:
    1- Regedit.exe çalıştır.
    2- HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değeri 0 olarak ayarla.
    3- Yeniden başlat.
    4- .Net Framework 3.5 online indir ve kur.
    Opsiyonel:
    5. Regedit.exe çalıştır.
    6- HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değerini 1' olarak ayarla.
    Teşekkürler"

Sorun şu bende HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows içinde windowsUpdate diye bir şey de yok?

Günlerdir bununla uğraştığımdan çok gergin ve sinirliyim. netframework 3.5 yüklemek için netframework 3.5 yüklü olması gerekmektedir yazdı pc de daha çok delirdim. Yardım edin lütfen

• güncel sürümü varken neden 3.5 güncel i yükle
  • Hocam günceli yüklü zaten. Ama bazı şeyleri kurarken setup netframework 3.5 istiyor. Bana bunun çözümü üzerine bir şeyler yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.