Bildirim
.net framework ve bilmediğim bir hata
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yüklemek istediğiniz programı kesip başka bir klasöre(masaüstünde yeni klasör olabilir) yapıştırıp tekrar kurmayı deneyin -
win update den updatelerinizi yapın (.net framework) büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir -
quote:
Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX
yüklemek istediğiniz programı kesip başka bir klasöre(masaüstünde yeni klasör olabilir) yapıştırıp tekrar kurmayı deneyin
dediğinizi yaptım ama bir sonuç çıkmadı acaba birşeymi eksik ? -
quote:
Orijinalden alıntı: seckinty
win update den updatelerinizi yapın (.net framework) büyük ihtimalle sorununuz düzelecektir
.net framework ta bile hata çıkıyor 20:00 dan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdigs -- 6 Temmuz 2010; 1:21:11 > -
-
quote:
.net 2.0
.net 2.0 sp1
.net 3.5
.net 3.5 sp1
chart control .net 3.5
sırayla kur bakalım olacak mı
bu hata çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdigs -- 6 Temmuz 2010; 1:23:18 >
-
quote:
.net 2.0
.net 2.0 sp1
.net 3.5
.net 3.5 sp1
chart control .net 3.5
sırayla kur bakalım olacak mı
chart control .net 3.5 oldu arkadaşım teşekkür ederim allah razı olsun ellerin dert görmesin
-
denetim masasına git.programlara tıkla.windows özelliklerini aç veya kapata bas.bütün kutucukları işaretleyip tekrar dene bakalım.
edit:sorun halloldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLVeR_FoX -- 5 Temmuz 2010; 1:35:14 > -
quote:
denetim masasına git.programlara tıkla.windows özelliklerini aç veya kapata bas.bütün kutucukları işaretleyip tekrar dene bakalım.
edit:sorun halloldu mu?
hayır yine aynı : the system cannot find the patch specified (sistem yama bulamıyor) çıkan hata bu -
son mesajımda yazanlarda işe yaramadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor şu anda -
quote:
son mesajımda yazanlarda işe yaramadıysa aklıma başka bir şey gelmiyor şu anda
tamam yerini değiştirdim oldu sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X