.Net ile yazılmış localhost'da yayınladığım web servisi ile web servisini yayınladığım bilgisayarda kurulu olan SQL SERVER 2008 R2 veri tabanı ile nasıl bağlantı kurabilirim ? servis uygulamasını visual studio ile çalıştırıp denediğim zaman sql server ile bağlantıyı kurup işlemleri gerçekleştiriyorum ama aynı web servisini localhost'da yayınlayıp kullandığım zaman işlem yapamıyorum.Yapmak istediğim ise internet olmayan bir ortamda sadeece 1 bilgisayarda localhost'da yayınladığım web servisi araçılığı ile android cihazımdan sql server 'a bağlantı kurup işlemler yapmak.
Android cihazımdan web servislerine bağlantı noktasında herhangi bir sıkıntım yok sadece web servisi localdeki veritabanına bağlanmıyor
İyi de bilgisayarinda localhostta calisan webservise request atabilmen icin ya telefonla webservisin ayni agda olmasi ve senin bilgisayarin local ip si ile request atiyor olman lazim veya farkli aglarda internete bagli ise gene web servisin calistigi bilgisayarin dis ip si ile request atman lazim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme