Arkadaşlar ICQ dan yada url olarak bana acilen Visual basic.net asp.net studio.net kitapları lazım mümkünse türkçe
Selam, Türkce kaynak bulursanız bana da yollayabilir misiniz?
ing çok buldum ama biraz hızlı başlıyorlar konuya fransız kalıyorum:)
İngilizce epey fazla var ama türkce kaynak bulmak gerçekten zor. e-kitap.kolayweb.com diye bir site var, orada güzel e-booklar var. belki işine yarar diye yazayım dedim.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Doomsday</i> <br />ing çok buldum ama biraz hızlı başlıyorlar konuya fransız kalıyorum:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
teşekkürler
ama link çalışmıyor:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Doomsday</i> <br />ama link çalışmıyor:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hymm Adresi yanlış yazmışım ekitap.kolayweb.com olacaktı ama onda da sorun var sanıyorum. bende açılmıyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by carli</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Doomsday</i> <br />ama link çalışmıyor:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Hymm Adresi yanlış yazmışım ekitap.kolayweb.com olacaktı ama onda da sorun var sanıyorum. bende açılmıyor.
ok bakıyorum birde eğer ing isteyen varsa kazaa adlı programdan masterin vb.net.pdf kitabı bayağı iyi tavsiye ederim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Doomsday</i> <br />ok bakıyorum birde eğer ing isteyen varsa kazaa adlı programdan masterin vb.net.pdf kitabı bayağı iyi tavsiye ederim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
elimde 7 CD lik C# eğitim seti var. (ingilizce) Ayrıca Kaza gibi bir programla aratırsan sanıyorum bunu da bulabilirsin. Ben bir arkadaşımdan almıştım. Ayrıca elimde C# ile ilgili başlangıç için (40-50 sayfa falan) türkce kitapcık var. Bunu da aratabilirsin internette.
C# yerine bana vb.net lazım asıl olarak.
www.dotnetturk.com www.csharpnedir.com sitelerinden kitap bulana kadar takip edebilirsin bazı şeyleri. iki sitede türkce.
eywallahin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme