bu konuyla ilgileniyorsanız ve sorunuz varsa PM(özel mesaj) atabilirsiniz..
nasıl oluyo anlatsana biraz...
arama motorlarında olduğu gibi bir sayfa var. burada aramak istedigin konuyla ilgili birşeyler yazıyorsun, bir de onay için iki karakteri gerekli kutuya yazıyorsun, istersen arama yapmak istedigin arama motorunu(google, altavista, yahoo, msn vs) seçiyorsun. ve search(ara) diyorsun ve 0.02$ hesabında..
günde en fazla 40 arama için para ödüyorlar. ayrıca senin üye yaptığın kişilerin kazandığı paranın aynısından sen de kazanıyorsun. yani eğer yukarıda verdiğim linki tıklayıp üye olursanız ve para kazanırsanız ben de sizin kazandığınız para kadar gelir elde edicem.
hesaplarsanız ayda en fazla 24$ kazanabiliyorsunuz. eger sizin kaydettiginiz birileri olursa ucret artabilir.
ayrıntılar için bağlantıyı(link) tıklayabilirsiniz...
sen bu işten ciddi para kazandın mı? çek aldın mı hiç?
ben de yeni başladım. yani deneme aşamasındayım. ve bence denemeye deger. nasıl olsa hergun arama yapıyorum. bunu doğrudan google'la yapmam, gider netbux'dan yaparım. eger gercekten parayi koparabilirsem adsl param burdan çıkar. hatta sen de üye olursan belki daha fazlası :)
odeme alabılmenız ıcın en az 50$ yapmanız gerek ve her ayın 15 inde odemeler yapılır
odemeleri almak ıcınwww.paypal.com a uye olun ve buraya uye olduktan sonra paypala uye oldugunuz maılı sıtedekı update ınformatıon kısmına yazabılırsınız. ve paranız paypala yatar paypaldanda ısteğiniz sekilde paranızı alabilirsiniz.
quote:
40tık 0.02$
hahahaha zaten nete verdiqin para o kadar yav kim uqraşıcak millet manyaq mı?
ya bir de paypal var arada ben kıllanıyorum paypaldan...
her arama 0.02$.
günde eğer 40 arama yaparsan 0.8$ ediyor.
taş atıp kolun yorulmuyor. zaten yapacağın arama varsa bunu google'dan değil, netbux'tan yapıyorsun..
paypal tr ye kayıt almıyor bildiğim kadarıyla
quote:
Orjinalden alıntı: yasamak
taş atıp kolun yorulmuyor.
dediqin aram motorunda kaç site var ayrıca işimiz qücümüz arama motoru mu ?
arkadaşım benimki öneridir. yukarıda yazdıklarıma dikkat edersen kimseyi kandırmaya çalışmıyorum.
anlayamadım walla biraz daha açamazmısın
peq sağlam biseymis gibi gelmedi bana 0.02$ icin denemeye değmes bence.
Tşkler Paylaştığın için...
bu iş anında para kazanılcak bir iş değil. zamanla başkalarını dahil ettikçe bu sisteme kazancınız artacaktır.
saadet zinciri gibi birşey işte. kimseyi kandırmak değil niyetim. zaten bu siteye gelen hemen herkes böyle şeylerle karşılaşmıştır. ben de daha önce çok denedim bu sörfle fian para kazanma olaylarını ve hepsi fos çıktı. ama bu bence de uygun.
siteyi sık kullanılanlara ekledim. arama yapacağımda, google değil bu siteyi açıyorum. siz de bunu yapabilirsiniz. başkalarını da dahil ettikçe kazanç artacaktır.
hadi arkadaşlar bi omuz atında yürütelim şu gemiyi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme