Şimdi Ara

Neta 6400 HD (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
353.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kargoyla gondercen kutunun üstünde adresi var ücretsiz aras kargoyla....elle usb le olmaz neyazıkki..
  • Anladım hcm tşk ederim, garantisi bitmiş olabilir ama yine de kendi servisine göndereyim, yedekte idare edecek bir cihaz vardı en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Kanal üzerindeyken önce 0'a hemen sonra SAT tuşuna basın. Emu kapalıysa açın. Sonra yine 0 (sıfır) ve Sat tuşuna badın.Açılan Biss şifre ekranına 1000000... yazın. Kaydetip çıkın.

Sayın hocalarım netanın biss bölümünde 16 hane var fakat tivibu 1 +11 tane sıfır diyor ne yapacağız.Teşekkürler.
  • Beyler neta 6400 tgks de otomatik güncellemeyi nereden açıp kapatıyorduk.
    Birde bizde sadece turksat uydusu bağlı.Diğer uyduları nasıl siliyoruz.
  • davutn D kullanıcısına yanıt
    Ben de beceremedim geçen maç zamanı. Tivibu sd de çıkmıyor arama yapınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutn

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Kanal üzerindeyken önce 0'a hemen sonra SAT tuşuna basın. Emu kapalıysa açın. Sonra yine 0 (sıfır) ve Sat tuşuna badın.Açılan Biss şifre ekranına 1000000... yazın. Kaydetip çıkın.

Sayın hocalarım netanın biss bölümünde 16 hane var fakat tivibu 1 +11 tane sıfır diyor ne yapacağız.Teşekkürler.

Siz başına 1 koyup devamını 0 yapıp deneyin. Büyük ihtimal kabul edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başına sıfır sonuna 11 tane sıfır koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargaht

Başına sıfır sonuna 11 tane sıfır koyun

Başına 1 sonuna kadar 0 demek istemiş arkadaşımız.
  • Yani neden olmasın :D
  • arkadaslar merhaba.
    bu cihazla suanda kbs world veya kbs world hd kanalini izleyebilen var mi ?
    izleyen varsa cihazdaki yazilim surumu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

quote:

Orijinalden alıntı: Karargaht

Başına sıfır sonuna 11 tane sıfır koyun

Başına 1 sonuna kadar 0 demek istemiş arkadaşımız.

Benim öyle olmuyor. Başına 1 yazıyorum. Yazar yazmaz otomatik olarak 7. sıradaki de 1 oluyor. Sonuna kadar 0'a basıyorum. 7.sıradakine müdahale edilmiyor. Ok deyip exit deyip kaydediyorum kanal açılmıyor. Bir yardım ediverin bir zahmet.
  • Ben bu cihazı kullanmıyorum.Acaba önce hepsine 0 yazsanız,sonra düzenle kısmında baştakini 1 yapsanız acaba olur mu?bu günkü maç için düşünüyorsanız sanırım olmaz. internetten AZTv ait iptv adreslerini araştırınız.
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim. ilk baştakini 1 yapınca diğeri de kendiliğinden 1 oluyor. Maç için sormuştum aslında. çok sağolun.
  • kanal listesi 1,2,3,4, 6,7,8 şeklinde gidiyor 5ci kanal listede dahi gözükmüyor.Tekrar yerine nasıl getirebilirim.Teşekkürler..
  • Arkadaşlar bendeki Neta 6400 HD Televizyonu ilk açtığımda ses düzeyi çok yüksek açılıyor.Ayarlardan kısıp kaydetmeyi bulamadım.İlk açılışta kısık sesle açılma ayarını bilen yazarsa memnun olurum.
  • Herkese selamlar,

2. çanak eklemek ve en iyi görüntü için en sorunsuz yazılım versiyonu hangisiydi? Bir versiyon azerspace ekleyince donma yapıyordu diye hatırlıyorum...
  • beyler neta 6400 yeni aldim cihaz 5 dk cik kalinca boot yazip kapaniyor kjmanda islemiyor fisten sok tak yapinca aciliyor 2 dk sonra gene ayni basina gelen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 1 Kasım 2015; 20:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neta 6400HD Güncel Bissli kanal listesini paylaşırsanız seviniriz Fatih bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

beyler neta 6400 yeni aldim cihaz 5 dk cik kalinca boot yazip kapaniyor kjmanda islemiyor fisten sok tak yapinca aciliyor 2 dk sonra gene ayni basina gelen var mi?

besleme arızası hemen cıhazı degıstırtrın yada ıade edın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMeSo34

Neta 6400HD Güncel Bissli kanal listesini paylaşırsanız seviniriz Fatih bey.

cıhaz gelınce yapabılırm ...
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.