Şimdi Ara

neta hd6400 mü yoksa sunny at 14500 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi iki uydudan birisini alacak olsanız ne alırdınız ve neden?

Not : multimedya özellikleri yok gibi bir şey bunu biliyorum benim merak ettiğim sadece görüntü kalitesi, servisi kalitesi buna benzer şeyler.
    bir de bana bunları ne yapıcan diyerek 300-500 tl lik ürünleri tavsiye etmeyin. biliyorum her şey parasına göre ama ben maksimum 150 tl vericem.

firma yetkilisi arkadaşlarda yorum yazmaz ise sevinirim...

İyi çalışmalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kenctn

arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi iki uydudan birisini alacak olsanız ne alırdınız ve neden?

Not : multimedya özellikleri yok gibi bir şey bunu biliyorum benim merak ettiğim sadece görüntü kalitesi, servisi kalitesi buna benzer şeyler.
    bir de bana bunları ne yapıcan diyerek 300-500 tl lik ürünleri tavsiye etmeyin. biliyorum her şey parasına göre ama ben maksimum 150 tl vericem.

firma yetkilisi arkadaşlarda yorum yazmaz ise sevinirim...

İyi çalışmalar...

tabiiki neta 6400
    dandik mstar ıslemcılı sunny ile ne kıyaslıyorsun herşey para değil 30 tl ucuz alıcagın cıhaza teknık destek bulabilecekmisin ?
  • acıyok kullanıcısına yanıt
    dün sunny 14700 konusunu baştan sona kadar okudum.
    neta 6400 hem kullanıp hem satan arkadaşlar sunny 14700'ü bu cihaza tercih etmişler
    ama son zamanlarda biss problemleri ve eski sw problemleri gün yüzüne çıkmış sunnyde

bilmiyorum valla sanırım herkes alıp piyango misali ya sorun yaşıyor yada güle güle kullanıyor cihazlarını

bu arada cevap için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next 64 HD mi Next 2000 wifi mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.