arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi iki uydudan birisini alacak olsanız ne alırdınız ve neden?
neta hd6400 mü yoksa sunny at 14500 mü
Not : multimedya özellikleri yok gibi bir şey bunu biliyorum benim merak ettiğim sadece görüntü kalitesi, servisi kalitesi buna benzer şeyler. bir de bana bunları ne yapıcan diyerek 300-500 tl lik ürünleri tavsiye etmeyin. biliyorum her şey parasına göre ama ben maksimum 150 tl vericem.
firma yetkilisi arkadaşlarda yorum yazmaz ise sevinirim...
İyi çalışmalar...
quote:
Orijinalden alıntı: kenctn
arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi iki uydudan birisini alacak olsanız ne alırdınız ve neden?
neta hd6400 mü yoksa sunny at 14500 mü
Not : multimedya özellikleri yok gibi bir şey bunu biliyorum benim merak ettiğim sadece görüntü kalitesi, servisi kalitesi buna benzer şeyler. bir de bana bunları ne yapıcan diyerek 300-500 tl lik ürünleri tavsiye etmeyin. biliyorum her şey parasına göre ama ben maksimum 150 tl vericem.
firma yetkilisi arkadaşlarda yorum yazmaz ise sevinirim...
İyi çalışmalar...
tabiiki neta 6400 dandik mstar ıslemcılı sunny ile ne kıyaslıyorsun herşey para değil 30 tl ucuz alıcagın cıhaza teknık destek bulabilecekmisin ?
acıyok
kullanıcısına yanıt
dün sunny 14700 konusunu baştan sona kadar okudum. neta 6400 hem kullanıp hem satan arkadaşlar sunny 14700'ü bu cihaza tercih etmişler ama son zamanlarda biss problemleri ve eski sw problemleri gün yüzüne çıkmış sunnyde
bilmiyorum valla sanırım herkes alıp piyango misali ya sorun yaşıyor yada güle güle kullanıyor cihazlarını