Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.795
Cevap
87
Favori
219.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ev 20 dereceye düşüyormu hiç, bu kadar aralıklı program normalde çok yakar bencede yalıtım güzel ve komşular iyi yakıyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sezgin_06 S kullanıcısına yanıt
    Belkide çoktan kırıldı hocam :)
    Şaka bi tarafa kendi haline bırakın üzerine düşmeyin daha kolay olur :) Güncelleme sonrası bu sıkıntı öncesinde de oldu diye hatırlıyorum
    Durumu detaylı olarak müşteri hizmetlerine yazın, resmi sitesini translate ile çevirerek yardım bölümünden ilerleyin, ilgilenirler olmadı kafasına vurur açarlar 😇

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 9 Ocak 2023; 20:49:13 >
  • Netatmo Tek kazan için akıllı WiFi termostat, NTH-R-IT-EC
    amazon
    Netatmo Tek kazan için akıllı WiFi termostat, NTH-R-IT-EC
    https://www.amazon.com.tr/dp/B091GQ4TWS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_Q6KKAWPQ4RN1XST36NVQ

Yenilenmiş cihaz değilse ( ben göremedim) iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 9 Ocak 2023; 20:51:0 >

• 3 gun once yazdm zaten manuel mudehale soz konusu degil diyorlar*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Pehhh
    Ciğerini bile okuyorlar, işlerine geldiği gibi yorumlamışlar

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    hiç düşmüyor 20 dereceye. 23:00’dan öğlene kadar 21’e kadar anca iniyor. ev yalıtımı var. evde bebek var yoksa 23 derece yüksek, biraz daha alışsın dünyaya 23 dereceyi kademeli olarak aşağıya doğru indireceğim.

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Yenilenmiş cihaz. R ibaresi Refurbished(Yenilenmiş) olduğundan bulunuyor.

• engineerofshit kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam tavsiye etmem o zaman, tercih meselesi

Hocam 22-23 iyidir bebek içinde, Allah sağlığını versin 🙏🏻

Merhaba netatmo firması ile nasıl iletişime geçiyorsunuz acaba

• Ramazan1453mucit R kullanıcısına yanıt
    Twitterdan netatmo support adi altinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin_06 -- 10 Ocak 2023; 9:12:42 >
    Tamam sağolun

23 derece bebek için biraz fazla. 22 derece önerilir, sıcağa alışmaması önerilir , uyurken daha rahat uyuması için önerilir. Sağlık açısından önerilir.

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    uyku derecesi 23 değil zaten ortalama 21 derece oluyor.

• Selamlar nitromix için termostat öneriniz ne olur? bende Eskişehirdeyim bu kombi olaylarına yeni dahil oldum. On off termostat iş görür mü modülasyonlu mu almak lazım?

Esp32 röle + termometre ile homeassistant üzerinden pid vs yapan var mı ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermanX -- 12 Ocak 2023; 0:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Kıymetli Dostlar,

Uzun zamandır konuyu takip ediyordum. Yakın zamanda ben de Netatmo termostat ve Buderus GB062 24 kw kombi aldım. Konu ile ilgili sizlerden öğrenmek istediğim birkaç şey var. Yardımcı olursanız sevinirim. 

Öncelikle size ev ile ilgili birkaç bilgi vereyim:

Bolu/Merkez

4 katlı binanın en üst katında.

Bina yalıtımlı, çatıda da yalıtım malzemesi var.

Alt katım şimdilik boş.

Sadece mutfak ve çocuk odası yan daire ile bitişik.

Doğu, güney ve batı cephe

Bina yeni, 15 daireden 4’ü 1 aydır dolu. Muhtemelen diğerleri kış geçtikten sonra oturacak.

Oda ölçüleri ve petek metrajları resimdeki gibi. Çocuk odasının büyüklüğünü yanlış yazmışım, net 9 m2. Holdeki petek uzunluğu da 90 cm. Toplam petek uzunluğu havlupan hariç 8.20 metre.

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

Sorularım şu şekilde:

1)Termostatı (röle yazılımı 236, termostat 76) diğer odalara göre en az güneş alan oda olan çocuk odasına koydum. Hole koymayı da düşündüm ama bütün kapılar özellikle dairenin giriş kapısı oraya bakıyor diye oraya koymaktan vazgeçtim. Şu an için en iyi yer çocuk odası gibi duruyor. Sizlerin fikri nedir? 

2)Tahmini açmak veya kapatmak ileri seviye öğrenme sürecini etkiler mi?

3)Kazan sıcaklığı 55 derece, gecikme süresi eşiği 0,1. şu an eve geçmedik o yüzden 19 dereceye sabitledim evi (Grafiği de ekliyorum. Sabah 10 gibi yanlışlıkla başka bir derece seçtiğim için istenen derecede iniş çıkış var. 18.8 ile 19.3 arasında gidip geliyor odanın ısısı.). Eve geçince öğrenme için iniş çıkışlı bir düzen yaptırıp sonrasında 22’ye sabitleyeceğim.  Günlük ortalama şu aralar 11-12 m3 yakıyor. Tüketim fazla gibi geldi. Evin cephesi iyi ancak yeni bina olduğu için ısınması bir sene sürer diyorlar ne derece doğru bilmiyorum. Kazan sıcaklığı ile ilgili bir şey yapmam gerekir mi? 

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

4) Bir ay sonra salon kullanılmayacağı için salon peteklerini kapatmayı düşünüyorum. Bunun yoğuşmalı kombi açısından faydası/zararı/tasarrufu ne olur?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34KurtKurt34 -- 12 Ocak 2023; 12:29:0 >

• Modülasyonlunun ne zaman stoklara gireceği belli olmadığından ve muhtemelen fiyatının 4.000tl nin üzerinde olacağını da düşünerek webdenal sitesinden 2.716,05 tl ye sipariş verdim.

• Sunmedia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Piyasadaki en stabil cihaz diyebilirim umarım memnun kalırsınız

• 34KurtKurt34 3 kullanıcısına yanıt
    1- hocam temel mantık doğrudan ışık almasın, ısı değişimi sert olmasın. Mutfağa yakın olmayan hol kısmı en mantıklısı o olmazsa çocuk odası ancak şunu unutmayın en soğuk odaya konursa diğer odalarda sıcaklık artar reglaj yapmak veya vana takmak lazım
    2- etkisini test etmedim
    3- benimde ilk sene duvarlar hamdı ev soğuk kaldı. Çatı katıyım Altım pek yakmıyor izolasyon orta- iyi arası. Ev kaç m2 , evde eşyada yok sanırım o yüzden bişey diyemiyorum tüketime ama kazan sıcaklığı evin parametrelerine göre test edilir yerleştiğinizde.
    4- 110 m2 çatı katında 16m2 salonumu kapattım nerdeyse hiç bir yararı olmadı en azından odayı kullanayım dedim geri açtım

• @Mustaka89 hocam teşekkür ederim değerli cevapların için.

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.