Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.795
Cevap
87
Favori
219.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiilen kazan çalışıyor. Petekler sıcak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasanamca H kullanıcısına yanıt
    İlk defa denk geldim bilemiyorum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    İşin enteresan kısmı, az önce evde değilim işaretledim. Termostat 12 dereceye düştü. Fakat kazan ısıtmaya devam ediyor. Acaba kombiden herhangi bir ayar falanmi yapmak gerekli.

Hocam kombiden bi ayar yapmak gerekiyor termostat bağlandığında hakimiyet ona geçsin diye. Sen bunu yapmamışın hala kombi kafasına göre takılıyor

Onu nereden yapacağım konusunda bilginiz varmi.

Kombi marka model nedir

Vaillant

Bilgim yok hocam

3 numaralı işaretlediğim oda nasıl acaba ama o odada hiç oturmuyoruz *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

• Ramazan1453mucit R kullanıcısına yanıt
    Salon sıcaklığı ile paralel ise mantıklı olur. Benimde kullanmadığım odada cihaz

Tamam hocam sağolun

• Ramazan1453mucit R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, Güney cephe yani 3 numarayı direk eliyorum güneş alıp kendiliğinden ısınacağı için, çok sıkıntı yaşatır size öprenme aşamasıda çok uzar o odayı baz alacağı içinde diğer odalar soğuk kalacaktır

Gelelim 2 numaraya ; yaşam alanında termostata şiddetle karşı çıkıyorum ( bu beni bağlar tabiki) nedeni yine aynı, vücut sıcaklığı tv sıcaklığı ve yaşamsal faaliyetler ortam sıcaklığına katkı yapacağından azda olsa diğer odalardan daha sıcak olacaktır termostat ortamı baz alacağından yine diğer odalar soğuk olabilecektir.

Gelelim 1 numaraya ; tüm kapılar açık duruyorsa doğrudan tek tavsiyem antre koridor oluyor daima çünkü evin en ortalama sıcaklığı bu bölümde olur, burda dikkat edilmesi gereken petek ve dış kapıdan koruyabilmek cihazı, benim cihazım koridorda banyo kapısının tam karşısında ilk montajda banyo etkilermi diye çok tereddüt etmiştim zerre etkisi olmadı belirteyim, kablolu olan cihazım da yine banyo duvarında ve etkilenmiyor

Tavsiyem ortalama değerler üzerindendir her evin dinamikleri farklıdır ve bunu en iyi içinde yaşayanlar bilir, ama en doğru yeri seçebilmek konfor ve ekonomi için hayati önem taşımaktadır bir kenara koyarım çalışır demek hata olur düşünenler için

Vaillanta servis yazdirmistim dün. Biraz önce geldiler. Kartta arıza varmış. Karti değiştirdi. Termostat işini yapmaya başladı. Allahtan kombide garanti uzatımı yapmıştım. Para vermeden yırttık.

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    3 numaralı oda güney cephe ama, iki binanın ortasında kalıyor direk güneş görmüyor.

• Merhaba geçtiğimiz senelerde evi 23C ye sabitliyordum ve banyo ılık kalıyordu. Bu sene maddi durumlardan dolayı 21C ye fixledim ancak bu seferde banyo buz gibi.. havlupanları nasıl ayarlıyorsunuz? Reglajdan dolayı peteklerde bi vana kapalı biri kademeli açık acaba havlupanlarda da böyle mi yoksa ikisinide full mü açmak lazım

• Arkadaşlar Merhaba;

Termostatımın ayarı sizce normal mi? Biraz önce hassasiyeti 0.1 olarak yaptım Daha önce 0.2 deydi. Isıtma algoritması ileri mi olmalı yoksa bulunduğu gibi gecikme süreli mi?

Ürün yazılımı 236. Termostat yazılımı 76

Geçen sene 22 ye ayarladığımda 21.9'da ısıtmaya başlar 22.2'de bırakırdı. Bu sene aynı derecede 21.8'e inip 22.4'de duruyor.

Sizinki gibi düz çizgiyi nasıl tutturabiliriz :) havalar iyi gittiğinde manuel evde yokuzu işaretliyoruz. Ev ters dubleks en soğuk odamızda tutuyoruz ki evde bebek üşümesin. Diğer odaları da deneye deneye optimum sıcaklığı elde ettim. Bir de bu sene olmadığı kadar çok fazla bağlantı kopuyor sizde de bu durum mevcut mudur?

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

• featich F kullanıcısına yanıt
    Algoritmayı ileri seviye seçin

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

Bilgi için çok teşekkür ederim.

• Herkese merhaba,4 sene önce ileri seviye geçirmiştim.Geçen hafta sıfırlamak istedim artık şimdi doğru yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum. Öğrenme modu ileri seviyeye getirmek için doğru adımları yapmış mıyım?

• Hocam öğrenme otomatik zaten özel bir şey yapmanıza gerek yok sadece müdahele etmeyin bu süreçte.
    Tahmin zaten erken optimize oluyor ve gerçekleşmiş, öğrenme tamamlanınca bilgi mesajı gelebiliyorda gelmeyebiliyorda, menüden kontrol edersiniz ara sıra ✋🏻

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.