< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (280. sayfa)

-
-
Kombi bağlantı uçlarını ters yüz edebiliyorsunuz sökmeden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1700₺ fatura gelmiş. Cihaz ileri seviye çalışıyor gündüz 22 gece 20 sabit. Güneş pek almıyoruz. Ancak ısınmada sorun yaşamadık. Fazla mı bu fatura sizde durum ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence normal. Ancak faturaya etki eden çok şey var. Konfor ısınız, yaşadığınız şehir, petek uzunluğunuz, alt-üst kat doluluğu vs. Bana 1900 geldi. Sabit 21.5 yanıyor. Alt üst boş. Petek uzunluğu 8.7 metre. Ev yeni, Bolu'da yaşıyorum. Ben faturamı normal buldum. Konuya hakim arkadaşlar daha detaylı cevaplar vereceklerdir mutlaka.
-
-
-
Bozuk netatmosunu satmak isteyen varsa, bana plastik kabı gerekiyor. Benimle iletişime gecebilir.
-
arkadaşlar binamızda mantolama yok ve kuzey cephe. bu cihaz tasarruf sağlıyor mu yoksa sadece konfor amaçlı mı?
-
Termostatın gösterge ekranı bozuldu. Ekrandaki sayılar karma karışık çamur gibi oldu. Türkiye servisi aradım ama bulamadım. Ben de global servise resmini atıp talep oluşturdum. Sağolsun ücretsiz değişim önerdiler. Ben de henüz kış olduğunu mayıs ayında gönderebileceğimi söyledim. Gönderme ücreti benden olmak üzere tamir edecekler. Şimdi benim uygun fiyatla gönderebileceğim bir kargo bulmam lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bazı termostatlar. 0.1 bazıları 0.5 derece hassasiyeti varmış. Netatmonun kaç acaba.
Ve kombinin gün içinde kaç saat çalıştığını raporlayabiliyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 2 Nisan 2023; 5:39:19 >
0.1 hassasiyet ile çalışır
-
Tşk ederim hocam. Peki istediğimizde normal termostatlar gibi on off modda çalışıyor mu yoksa sadece tpi modda mı çalışıyor. Ve kombi kaç saat çalışmış bilgisini veriyor mu?
on off modda calılışıyor. Evet kombi çalışma süresini veriyor
-
Bu cihaz modülasyon lu mu, warmhaus minarwa ile uyumlu mu acaba kullanan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada konuşulan cihaz modülasyonlu değil on-of termostat. Ama aynı markanın modülasyonlu modelide var şu an satıştamı bilmiyorum
Geçen hafta termostatı sildim yeniden kurdum PID 4. Gün aktif oldu bildirim de gelmedi. Bekleyen arkadaşlar arada girip ayarlardan bakmasında fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 11 Nisan 2023; 15:53:7 >
Cihaz ileri seviyedeyken yerini değiştirirsek sıfırlamamız gerekir mi?
netatmo da konum algılma var mı? mesela eve şu kadar metre ya da km yaklaşınca çalışmaya başlasın gibi.
-
Yok malesef
Evet aslında gerekir ama sıfırlamasanızda cihaz öğrenmeyi tamamladığında orada kesip atmıyor. Yer değiştirdiğiniz de yazılım oraya göre öğrenmeye devam eder ama bu sırada çalışması biraz saçma sapan oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X