< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (282. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Global servis tamirini ücretsiz değiştirdi. Röle ve termostatı tamamen değiştirmişler sanırım. Şimdi gelen cihazı kurunca iki tane termostat var gibi görüyor uygulama. Uygulamayı ve termostatın kendisini nasıl tamamen sıfırlayıp yeni kurulum yapabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam masraf ne çıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PTT kargo ile gönderdim. 150 civarı göndermeye 210 lira da gelirken ödedim. 360 tl toplam
Kışlık evde kullandığım Cosa V3 sizlere ömür... Bu vesile ile yeniden Netatmo almış bulundum... Yarın deneme için kurulum yapacagim. Umarım bunun da ekranı iki yıl sonunda bozulmaz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben geçtiğimiz aylarda netatmo Türkiye ile konuyla ilgili konuştuğumda nemli ortamlarda bu gibi sıkıntılar yaşandığını söylemişlerdi. Aklınızda bulunsun... Güle güle kullanın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blc26 -- 18 Temmuz 2023; 22:50:10 >
Abiler herkese merhaba, benim netatmonun ekranı pert olmuştu , yaz ayındayken yeni cihaz alayım dedim honeywell 2090 gözüme çarptı ama bizim cihazdan çok pahalı, ürünü kullanan oldu mu var mı espirisi
Mümkündür çünkü ekranı bozulan ilk cihaz yazlık evim için alınmıştı ve gerçekten çok nemli bir ev. Benimki nemli ama diğer arkadaşları bilemiyorum tabii... İkinci cihaz kışlık ev için alındı burası da çok nemsiz bir ev, kullanıp göreceğiz artık. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ağabey, senin kombi Demirdöküm muydu?
Aynen hocam nitron condense modeli
Yüksek nemli tozlu ya da hava sirkülasyonu olan ortamlarda sadece ekran değil sensörü de bozulur.. termostati kurarken böylesi ortamlardan sakınmak gerek. Geçmiş olsun... Umarım sorunsuz kullanırsınız
Forumda kullanan arkadaşları deli etmiş ama Migo seçeneğini de araştır derim. Ben netatmo bozulunca Nitromix'e Migo takdirdim. Yakıt olarak Netatmo'dan daha tasarruflu ve başarılıydı. Biliyorsun geçen yıl doğalgaza fahiş bir zam gelmişti. Bir evvelki kış Netatmo ile 1250 fatura ödemiştim en soğuk ayda. Geçen kış ise fatura zama rağmen en soğuk ayda 1000 lirayı gecmedi. Gerci bu kış İstanbul daha ilimandi ama...Bizim evler yapısal olarak benziyor bu yüzden bir öneri yapayım dedim.
Umarım, çok teşekkür ederim
Anladım hocam, modülasyon yok benimkinde şu öğrenme modları ile stabilliği ve ekonomiyi yakalamaya çalışıyorum onuda bi inceleyeyim teşekkürler hocam
Merhaba hocam, şunu al bunu al demem ama migo yu alma diye çok net söylerim, vereceğin paraya yazık olur
İlk cihazımdı, yazılımsal ciddi sorunları var be halen aynı (konusu var forumda) netatmo ile kıyaslanacak bir cihaz hiç değil, nitromix ile exacontrol e kullanıyorum modülüsyonun zirvesi
Netatmodan daha konforlu vede verimli
Ben macera arıyorum saç baş yolmaya hazırım bile bile cüzdan dolusu para da verebilirim diyorsan migo tam isabet olur 😇
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 20 Temmuz 2023; 6:44:13 >
-
Garantisi var mı hocam ekran komple kaybolacak zamanla
Malesef 2019da apple stordan ilk cikan serilerden almistim. Sayfaları gezinirken gördüm daha yeni bir arkadaşın başına gelmiş sanırım global ücretsiz değişim yapmış ben de şimdi globala ekranı seri numarasını ve faturasını gönderdim bakalım ne cevap gelecek yalnız bu nem veya başka bir durumla alakalı değil diğer arkadaşın ürünü kaç yılı üretimi bilmiyorum ama bence ekran ledlerin de sorun var
Bende 2020 de apple store dan aldım garanti biter bitmez böyle oldu garanti bittiği için ücretli onarım söylediler o zaman 1000 tl idi ekran ücreti şuan kaç oldu bilmiyorum. Ekranları sorunlu bu cihazın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X