Şimdi Ara

Netbook alacağım kafam karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.uzun bir süredir netbook amak istiyordum.mali durmumu düzeltebildiğim için artık almaya hazırım.piyasada çok sayıda marka ve model var.aklım çok karıştı.bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben genelde film seyretmek(kulaklıkla beraber),internette gezmek ve ofis uygulamaları için istiyorum
    aradığım özellikler
    1-uzun pil ömrü(en az 7 saat)
    2-led ve mat ekran(parlakda olabilir ama açık alanda çok olacağım)
    3-n280 işlemcili
    4-mkv,720p filmleri sorunsuz oynatabilecek bir ekran kartına sahip olmalı
    5-güçlü wireless
    6-beyaz,mavi,gri gibi siyah harici kasa renkleri

gönlümde asus eee pc 1000he var ama 64 mb ekran kartı bana yetersiz gibi geliyor.
    eğer elinizde bu aradığım özelliklere sahip netbookunuz varsa da alabilirim.
    önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...

• ben size dediğiniz model yani asus ile birlikte lenova ve samsung u tavsiye edebilirim ama eğer netbook alacaksanız bence oyun için fazla yeterli değiller
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031030&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2523&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Bu tip nvidia ion modelleri beklesen iyi olur.Hem ekran kartı güçlü.Hem de 11.6'' 1366*768 ekranı var.Şu anki mevcut 10'' netbooklar hem siteleri görüntülemekte yetersiz kalıyor hem de ekran kartları yüksek çözünürlüklü videoları oynatmaya uygun değil.Hatta sana 12.1'' notebooklara bakmanı da tavsiye ederim

edit:asus nvidia ion tabanlı değilmiş.ama dediğim gibi ion tabanlı netbookları beklemen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 6 Eylül 2009; 5:44:08 >

• lenovo s10-2 dediğin herşeye uyuyor hem ucuz hem kaliteli teknosada satılıyor gidip incele bence birde 10 taksit yapıyorlar çok her ay teknosa kartda veriyorlar ve netbooku aldıgın için 50 tl hediye para veriyorlar ister biriktir ister harca yani netbook 600 e geliyor
  • Lenovo S10 -2 yi tercih edebilirsin ancak yerinde olsaydım :
    Asus N10jc alırdım. Harici 9300gs ekran kartı ile oyun bile oynarsın. N270 ile N280 arasındaki farktan daha önemli bir fark ; gma 950 ile 9300gs farkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.