Şimdi Ara

Netbook Alcam yardım ( asus 1215n-lamborghini vx6-acer ferrari one)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazdan bu yana netbook alıcam diye baya bi araştırma yaptım.Kafamda 2-3 model var.Sizlerinde düşüncelerini almak istedim ve 1-2 soru sormak istedim.
    Modeller :
    1)Asus - Lamborghini VX6 (1116 TL en gözde netbook'um :D )

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=119443#specs
    2)Asus - 1215N (999 TL )

http://194.233.193.114/stokfazlasi/index.php?shop=3

Acer ferrariyi eklemekten vazgeçtim.Özellikleri pek cazip gelmedi :D yani bu 2 model varken ^^

bu 2 model arasında gidip geliyorum.1215n hem ucuz hem 512 mb ekran kartı var fakat işlemci önbelleğine baktığımda 1 mb diyor.VX6'nin ise çok şık bir görünüme sahip,işlemci ön belleği 2 mb diyor ne kadar doğrudur bilmiyorum.Tek problem vx6 daki 256mblık ekran kartı.Türkiyeye getirilenler sanırım 256mb imiş.Ve birde vx6 biraz daha pahalı.

Sizce Hangisini almalıyım?

Ayrıca netbooklarda ekran kartı değiştirebiliyor muyuz ?

Bu modellerin aynılarını daha ucuza görürseniz buraya yazar mısınız :)

D.N: Gösterdiğim 2 modelde Usb 3.0 ve bluetooth 3.0 destekliyor 4 gb ram ve 500 gb harddisk bu özellikler olması önemli :)
    Unutmadan ben öğrenci adamım.İnternetten kazandığım 3-5 kuruşla alıcam bu netbooku :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive_man -- 10 Kasım 2011; 18:51:03 >

• bu kadar para verceksen sony al e350 işlemcili
  • ya şimdi lenova s205 al yada asus 1215B nin amd e-350 4gb ram usb 3.0 ozellikli olanı geliyor birkac gun daha bekle piyasanın en iyisini al karar senin

senin soylediklerin arasında lamborghini daha iyi ben yinede 1215b yi beklemeni tavsiye ederim bilgisyardan anlayan birine benziyorsun ekran kartı paylasımlı paylasımsız olayını bildigini varsayarak bunu soyluyorum , en iyi netbook sıralaması baslıklı konuyu okursan orda neden ısrarla amd e-350 işlemci tavsiye ettigim testlerle beraber yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

ya şimdi lenova s205 al yada asus 1215B nin amd e-350 4gb ram usb 3.0 ozellikli olanı geliyor birkac gun daha bekle piyasanın en iyisini al karar senin

senin soylediklerin arasında lamborghini daha iyi ben yinede 1215b yi beklemeni tavsiye ederim bilgisyardan anlayan birine benziyorsun ekran kartı paylasımlı paylasımsız olayını bildigini varsayarak bunu soyluyorum , en iyi netbook sıralaması baslıklı konuyu okursan orda neden ısrarla amd e-350 işlemci tavsiye ettigim testlerle beraber yazıyor

hocam, ben de 1215B yi bekliyorum ama sabrım kalmadı ne zaman geleceğine dair fikkrin var mı? bi de fiyatı ne kadar olur acaaba C50 işlemcili olanı 800 küsür bu 1000 lirayı geçmez umarım???

• quote:

ya şimdi lenova s205 al yada asus 1215B nin amd e-350 4gb ram usb 3.0 ozellikli olanı geliyor birkac gun daha bekle piyasanın en iyisini al karar senin

kardeş yorumun için çok teşekkür ederim,bu aralar çok kararsızım.

Sende 1215B e-350 işlemcili modelini almayı düşünüyorsan beraber alalım :) yalnız dikkatimi çeken 1215n'den 0.5 cm daha kalın bu 1215B Ama yinede performans için değer gibi geliyor bana :)

Yardımınız için teşekkürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1015 px aldım benım ıhtıyaclarımı fazlasıyla goruyor :) oyun oynamayı dusunmuyorsan sanada önerirdim ama gordugum kadarıyla sen daha iyi performanslı birseyler arıyorsun diye 1215b yazdım
  • quote:

1015 px aldım benım ıhtıyaclarımı fazlasıyla goruyor :) oyun oynamayı dusunmuyorsan sanada önerirdim ama gordugum kadarıyla sen daha iyi performanslı birseyler arıyorsun diye 1215b yazdım

hmm hayırlı olsun :) Ben sadece Knight Online oynuyorum.Onu kaldırabilecek bi pc lazm ve küçük olması lazım :) 1215B işimi görür diye düşünüyorum
  • Lamborghini VX6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.