Şimdi Ara

Netbook dünyasında yeni oyuncu; LG X110 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
87.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harici cd-rom veya dvd-rom writer herneyse var usb girişli takılıyorlar...
  • sinanyc, sen o elindeki masaüstünü alda sokağa çık, bi kafeye filan git. nereye koyacan? :D
    bunun adı netbook, bunun işi mobilite.
  • Sinanyc, yazdık bir yere saolasın
  • arkadaşlar bende dün aldım bu ürünü yalnız sistemi tekrar yüklemek istediğim zaman illa optik okuyucu olmasımı gerek bunu taşınabilir herhangi bir disk ile yapamazmıyım ? flashdisk taşınabilir usb destekli hdd falan bilginize muhtacım ..

bu arada bende gayet memnun kaldım zarif ve hafif 1 yıldır karar veremiyordum gürdüğüm gibi aldım .. :) belkide taksit seçeneklerinden kaynaklanıyordur :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasyontem

arkadaşlar bende dün aldım bu ürünü yalnız sistemi tekrar yüklemek istediğim zaman illa optik okuyucu olmasımı gerek bunu taşınabilir herhangi bir disk ile yapamazmıyım ? flashdisk taşınabilir usb destekli hdd falan bilginize muhtacım ..

bu arada bende gayet memnun kaldım zarif ve hafif 1 yıldır karar veremiyordum gürdüğüm gibi aldım .. :) belkide taksit seçeneklerinden kaynaklanıyordur :))))

taşınabilir bir bellekle tabi ki yapabilirsin.
    optik sürücüye gerek yok.
    google a yazdığın zaman birsürü belge çıkacak karşına zaten ;)
  • google ye ne kadar güvenebilirmki saçma sapan şeyler doluu aslında az once ben bioas 'a göz attım boot menuda usb hdd falanda var acaba herhangi bir flsh belleğe xp yükleyip denesem olurmu işin ilgimç tarafıda recovery cd lerini vermişler fakat lgx100 da optik okuyucu yoq :) arkadaşlar alanlar varsa bu konuda lütfen yazsınlar :) bekliyorum üstatlarım..
  • acronis programını yükle ve c nin yedeğini d ye at. bu kadar. hiç uğraşmazsın sistem yüklemeye. windowsun sakatlık yaparsa hemen d den sağlam halini alırsın tekrar
  • ben bugun nfs most wanted yukledım sırf acaba çalışacakmı çalışmıcakmı dıye yukleme esnasında bıraz yawas yukleme yaptı ama sorunsuz yukledım eksternal lg dvd yazıcı ile sonra resetleyıp tekrar oyuna gırdım oyle ahım sahım degıl ama cok hafıf bır takılma oluyor.sozun kısası bu oyunun hastası oldugum ıcın mesela yazlıga falan gıdınce orda oynanır yanı.hıc yoktan ıyıdır dıye dusunuyorum.bu arada ben 2 tane aldım gayatte memnunum 2 sındende masaustu pclerı artık kullanmıyorum.:))

• Acaba hdd değişiyormu elimde 320 gb 7200 rpm 16mb seagate hdd var bunu üzerindeki hdd ile değiştirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 16 Nisan 2009; 10:47:01 >
  • merhabalar, ben de cihazı almayı düşünüyorum ancak freehand ve photoshop gibi programları ve office programlarını çalıştıryor mu? freehand ve photoshop'la ilgili olara, bu cihaz tasarım yapmak için değil, sadece bu formattaki data'lara bakmak için kullanılacak... yani normal tasarım bilgisayarı gibi olması gerekmiyor. konu ile ilgili bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  • elındekı hdd 2.5 luksa olur yok 3.5 luksa olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Acaba hdd değişiyormu elimde 320 gb 7200 rpm 16mb seagate hdd var bunu üzerindeki hdd ile değiştirmek istiyorum
  • dedıgıne gore her turlu rahatlıkla kullanabılırsın.hatta daha fazlasınıda ıstesen hayır demez bu makına emın olabılırsın.bıtmeden al bence ben 2 tane aldım ıyıkıde almısım cok memnunum.
    quote:

Orjinalden alıntı: morro

merhabalar, ben de cihazı almayı düşünüyorum ancak freehand ve photoshop gibi programları ve office programlarını çalıştıryor mu? freehand ve photoshop'la ilgili olara, bu cihaz tasarım yapmak için değil, sadece bu formattaki data'lara bakmak için kullanılacak... yani normal tasarım bilgisayarı gibi olması gerekmiyor. konu ile ilgili bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  • teşekkürler bilgiler için...
  • Öncelikle Herkese merhabalar.. Ürün tasarım acısından gercekten cok hos ve kullanıslı, fakat genel olarak netbook lar için bir kanı var. Acaba ekranın boyutu ne derece etkiler beni, dogrusu bunu bende dusunuyorum,bt değilde optik surucusuzluğe alısabilir miyim onuda merak ediyorum. benim bi iki sorum var..
    -Fm'09 denediniz mi?:))
    -Birde ben devc++ programını kullanıyorum da acaba ekranın kucuklugu beni etkiler mi?
    -Aynı anda bircok sey yapmayı seven biriyim de (adı coklu performans oluyor sanırım) bundaki basarısı nedir?
    Şimdiden teşekkürler...
  • ekran çözünürlüğüne alışamazsınız... asusun kullanıyorum bunlar hepsi aynı katagöride olan pc ler.10 inç oyuncak gibi....+ dvd rom vs yok..
  • kardeslerim sunu cevaplarsanız sevınırım ...
    ornegin ben tek browser acıkken bir sürü tab acıyorum +msn acık +winamp
    veya en az3 browser acık+msn+winamp
    arkaplanda da antivırus fırewall ve spybot acık ,windows servisleri saymıyorumbile....

bu lg boyle bır kullanım seklınde tatmınkar mı??
    BU COK ONEMLİ: EN AZ 50 MB 'LIK EXCEL DOSYASINI RAHAT CALIŞTIRABILIR MI??
    photoshop'a degınmıyorum cunku pek bır beklentım yok...
    hem ınternet ,hem msn dosya paylasımı +winamp yuklerı altında cihaz sapıtıyor mu ....

ttnet cıhazlarında recovery kısmı gizli mi ve hdd kaca bolunuk ??
    geceleri divx film seyrediorum ya da dizi ,divx filmleri rahat oynatıyor mu ,,chip dergisinin şubat sayısında netbookların alayının divx seyrederken cuvalladığı yazıyordu....
    oyun konusuna değinmeyeceğim ,zaten 3b oyun umrumda değil ,age of ,,commandos,simcity ,ya da strateji kostursun yeter de yeter....

kaygılarımı cevaplarsanız cok sevınırım...
    herkese hayırlı gunler dılerım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 16 Nisan 2009; 18:02:54 >

• ie8 ve içinde 5 tab artı msn 2009 ve winamp sorunsuz kullandım.
    divxleri paşalar gibi oynatıyor hatta 720p oynatıyor.
    saydığın oyunları oynatır onlar bişi değil.

antivirus firewall ve spybot, ne oluyoruz yahu. ne bu güvenlik. :D sen bilgisayarı hamal yapmışın resmen. ben de bir tek avast kurulu, o da bazen kapatırım kasarsa evdeki masaüstünü.

bir de arkadaşalr benim mikrofon ile biriyle görüştüğümde benim sesim ona cok iyi gidiyor fakat onun sesi pürüzlü geliyor. siz de de böyle mi? kullanan kişiler.
  • arkadaşlar hardisk bolukmu acaba ?
  • ben açtım tamamen kontrol ettim arkdaşlar ram takılmıyor. belki vista kurulup usb den yapılabilir bişiğler
  • hdd 40+120 olarak bölünük geliyor.

POISON,: nette baktım adamın teki USB ram kullanarak çözmüş işi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.