Arkadaşlar Lenovo S10-2 netbook sahibiyim. Onun böyle ekran'la alt tarafını birleştiren bir yeri var, 1 bucuk ay önce onun üstüne oturdum yanlışlıkla Bir tarafı gitti. Bugün de diğer tarafı kaydı galiba aşağıya doğru ekran baya bi gevşedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bunlar da resimler. Arkadaşlar servis'e falan götürmeden düzeltebilir miyim yoksa servise mi göndermeliyim? Servis'e gönderirsem ne kadar sürer yapmaları?
Parça değişmeden düzeltilebileceğini pek sanmıyorum. Ya kasa kısmı değişecek ya da ek parça varsa (şanslıysanız) o kısmın değişmesi lazım. Servisten bir fiyat alın bakalım dışarıda da ancak çıkma bulabilirseniz değiştirebilirsiniz.
Tamam diğer tarafı da gitti Artık tamirciye vercem.
benim de aynısı oldu ama bu kadar kötü olmamıştı nasıl oturduysan şaka bir yana o kadar büküldüğüne göre menteşeleri mahvetmişsin abicim menteşe çöp 10 liraya belki 20 liraya değişir. menteşe bulmak kolay olur da uygun kaplama bulur musun bilmem ama üzerine plastiklerini bulursan bana bulduğu yeri pm atar mısın ben de değiştirmek istiyorum hakikaten görüntü kirliliğ yapıor meret