Slm arkadaşlar Ben günlük internete girebileceğim,oyun oynamayacağım, oynasam bile küçük çaplı oyunlar oynayabileceğim bir netbook almak istiyorum.Ancak çok kararsız kaldım.Levono, IBM üreticisi tarafından üretiliyor iyi bir marka ama ben hiç lenovo kullanmadım. Daha önce asus notebook kullandım ve aşağıdaki iki model arasında seçim yapamadım.
sorun değil max. 700 TL'ye kadar çıkabilirim.Benim amacım aldığım üründe sıkıntı ve problem yaşamamak.bu doğrultuda bir netbook almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: çocuk_00
sorun değil max. 700 TL'ye kadar çıkabilirim.Benim amacım aldığım üründe sıkıntı ve problem yaşamamak.bu doğrultuda bir netbook almak istiyorum.
bu tür tecrübeleri alıp kullananlardan dinlemek lazım...
tabiki burda böyle bir konu açmamım amacı kullanan arkadaşların yorumları ve düşünceleridir.ancak şuan için konuya senden başka yorum atan olmadı.inş. düşüncelerini paylaşan arkadaşalr olur :)
umarım olurda bi sonuca varabilirz artık :)
Bekleyebilirsen AMD'nin yeni çıkan cpu+gpu bir arada e350 işlemcili modellerinden birini alabilirsin. Pil ömründe atomlardan hiç farkı yok, üstüne 1080p video, artı 3D çalıştırabiliyorlar. Üstüne, fiyatı normal atom işlemcililerden biri gibi 330$'dı çıkış itibarı ile. Bence yazışmaktan fazlasını yapıp ekrandaki görüntünün hızını düşünecekler için ufukta iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.
Fiyat 483 tl yeni ürün düşünebilirsiniz. Gayet makul bir ürün.
arkadaşlar aldığım üründe problem ve sıkıntı yaşamak istemiyorum. Acer daha önce düşünmedim. Bana yakın bir marka değil eğer sen kullandıysan biraz kullanımı hakkında bilgi veririmisin.?