Şimdi Ara

Netbook/Laptop vs Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç gündür kafama takıldı kaldı bir türlüde karar veremiyorum, bana bi yardım edin beyler. Bugün tüm tabletleri kullandım hepsi çok güzel ama işte çok zor olurmu kullanması onu düşünüyorum...

Tablet, 1300TL (Klavyeli)
    - ASUS
    - Sony Tablet S
    - Samsung Galaxy Tab10 (1400fln)

Netbook/Laptop
    - Asus 1215N 1000TL
    - ASUS EEEPC 1101HA - 570tl
    - ACER FERRARI FO200 1100tl

yeni öneriler de beliyorum, oyun felan oynamam ki olsa bile abartı bir oyuna gerek yok :D

• zor bi soru sormadım ki forumları da aradım direk konu açmadım. Neyse bakacaz demek ki bir çaresine...

bir de bu var,http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnw2520-8m35p_131_2444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinov -- 6 Ekim 2011; 11:16:45 >
  • tablet te asus bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniztamci -- 4 Ocak 2012; 18:39:00 >
  • Asus Eeepad Slider'a bir bak istersen satışa çıkmış olabilir
  • Ne için kullanacaksınız? Mesela ben hiç oyun oynamıyorum. O yüzden netbook kullanmayı tercih ediyorum. Ödev yaparken vs. iş görüyor.

Çok yolculuk ediyorsanız tableti öneririm tabi.
  • Tablet işimi görür de, webmaster'ım her ne kadar kodlama vs olmasa da lazım olabilir diye düşünüyorum. Sanırım güçlü bir netbook işimi görece gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinov

Tablet işimi görür de, webmaster'ım her ne kadar kodlama vs olmasa da lazım olabilir diye düşünüyorum. Sanırım güçlü bir netbook işimi görece gibi görünüyor.

Güçlü netbooklar da notebook fiyatına geliyor.
  • 1000-1200tl çivarın da 11-12-13 inch tavsiyesi varmı peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.