Şimdi Ara

netbook tan masaüstü pc yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi ben laptopu internete girmek, office kullanmak ve divx film izlemek dışında kullanmamaktayım. eee kullandığım 2004 model hp laptop ta artık bunları bile yapmamaya başladı.

şimdi gelelim asıl konuya.

laptop almak istemiyorum büyük ve hepsinin özellikleri benim istediklerimin kat kat üstüde o özellikleri kullanmayacağım.
    bende diyorum ki bir netbook alsam birde 19 inc filan bir monitör,klavye vs alsam film izlerken ve evdeyken monitörle kullansam masaüstü bilgisayar gibi. lazım oluncada netbook u çıkarsam kullansam. bir nevi netbook kasa gibi olacak.

şimdi packerd bell in hdim çıkışlı bi modeli vardı ondan alsam bu dediklerimi yapabilirmiyim. birde şöyle birşey var her defasında uğraşmak istemiyorum yok uyum sağladımı ayar mı yapmam lazım filan diye.

aranızda böyle kullanan var mı. monitör-netbook tavsiyesi olan var mı. teşekkürler.

• ben bazen işyerinde 17" lcd monitöre bağlayarak kullnıyorum. eğer usb klavyem olsa masaüstü bilgisayardan farkı yok benim için.
  • evde 19" lcd var vga ile bağlıyorum kablosuz mouse &klavye ile kullanıyorum ... dışardada netbook olarak kullanıyorum ve çok rahatım 720p HD videoları ve digiwebtvde de maçları izliyorum ... tavsiye ederim ...
  • Netbook üzerindeki ekran kartı seçeneği 19" ekranın çözünürlüğüne gerekli performansı sağlamaz(bence). Netbook çok iyi bir ofis aleti ama ev bilgisayarı değil. Eğer öyle şeyler düşünüyorsan "nettop" olanlara bakabilirsin(ancak bunlar taşınamıyor ve kullanışlı değil) veya dizüstü alabilirsin. Şahsen masaüstünün halen en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum bu konuda.
    Kullandığınız dizüstü bilgisayarın performansı sebepsiz yere düşmez, bence işletim sistemini yeniden kurun veya bellek ihtiyacı varsa tamamlayın yerine göre. Yaşlanacak değil ya, filmleri eskisi gibi oynatabilmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 18 Kasım 2010; 2:40:10 >
  • [Deleted by Admins]
  • Ben de arasıra 19" LCD ile kullanıyorum.VGA çıkışından bağlıyorum.

Belki N270 işlemci ve 5200 rpm harddiskli netbookumdan da kaynaklanıyor olabilir ama, E7300 işlemcili masaüstünün yerini tutmuyor, çok hızlı kullandığım için olabilir.

Ama yeni nesil Atom işlemcili DDR3 ramli 7200 RPM harddiskli bir bilgisayar ve kablosuz klavye-mouse seti ile film izlemek,ofis ve internette dolaşmak gibi amaçlar için ideal olduğunu söyleyebilirim.Masaüstü gibi büyük bir kasa olmaz, kablo karmaşası olmaz, yer kaplamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korncu21

iyi bayramlar.
    şimdi ben laptopu internete girmek, office kullanmak ve divx film izlemek dışında kullanmamaktayım. eee kullandığım 2004 model hp laptop ta artık bunları bile yapmamaya başladı.

şimdi gelelim asıl konuya.

laptop almak istemiyorum büyük ve hepsinin özellikleri benim istediklerimin kat kat üstüde o özellikleri kullanmayacağım.
    bende diyorum ki bir netbook alsam birde 19 inc filan bir monitör,klavye vs alsam film izlerken ve evdeyken monitörle kullansam masaüstü bilgisayar gibi. lazım oluncada netbook u çıkarsam kullansam. bir nevi netbook kasa gibi olacak.

şimdi packerd bell in hdim çıkışlı bi modeli vardı ondan alsam bu dediklerimi yapabilirmiyim. birde şöyle birşey var her defasında uğraşmak istemiyorum yok uyum sağladımı ayar mı yapmam lazım filan diye.

aranızda böyle kullanan var mı. monitör-netbook tavsiyesi olan var mı. teşekkürler.

packard bell dot mu tk001 modelını kullan ıyorum 2gb ram lı olanını.. söylediğin olayı şöyle yapıyorum. digiturkwebtv var biliyosundur belki digiturkun maç yayınlarını internet uzereınden yayınladığı resmı sıtesi. maç gunlerı mesela netbook u monitöre bağlıyorum hem nette geziniyorum hem maçı izliyorum 21inc mönitörde herhangi bir problemde olmuyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1366x763 çözünürlüklü netbooklar var, oonlardan alırsanız daha rahat kullanırsınız...

1024x600 çözünürlüklü netbookları daekrana görüntüyü yayarak ya da siyah barlar ile kullanırsınız, bir sorun olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.