Bildirim
netbook notebook şeçimi yardım beyler...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi ama tam olarak ne almak istedigine karar vermemişsin gibi duruyor. yani netbook mu notebook mu? aralarında cok saglam fiyat farkları var.
Kullanım amacın ne olacak?
Şu anda Samsung NC10 ile cevap yazıyorum sana ve gayeeettt memnunum. Netbook alacaksan ilk Nc10 sonra Asus 1000h oneriyorum.
Notebook işi ise karışık... -
http://www.i-mbook.com/
mbook m1 bulabilirse alsın turkiyede bulabilsem bende bunu alırdım gerçekten güzel bir alete benziyor dünyanın en küçük netbook sanırım,genişligi sadece 11 cm
Fujitsu Look U/B50 bu urunde super bence bu urune alabilirsin
edit:ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 10 Nisan 2009; 2:04:07 > -
Bütçen ne kadar yazmamışsın, ne aradığını ,nelere ihtiyacın olduğunu yazmamışsın, seçtiğin bilgisayarlardan biri bir netbook öbürü üst sınıf bir notebook aralarında çok fark var. Önce ne istediğine otur bir karar ver sonra fikir iste. Üstelik çinden aldığında garantisinin ne olacağına bak. Türkiye de 2 sene garanti yurt dışından en fazla 1 sene. Sonra ettiğin karı bir servis ücretine feda edersin. -
sen ihtiyacını belirtmişsin kardeşim,bende de 15,4 inçlik bir laptop var, bunun yanında bir de acer netbook almak istiyorum.sana tavsiyem 14 inç ve altı ekran boyutundaki laptopları tercih etmen hem taşınabilirlik yönünden hemde performans yönünden iyi oluyor. ben genelde evde kullanırım diyorsan 15,4 inçleri tercih et derim. netbook ekranları benim bildiğim kadarıyla 10 inc kadar oluyor.film izlerken zor olur ama taşınabilirliği çok güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X