Şimdi Ara

Netbook önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günlerde netbook merakım başladı.Baştan ilk tercihim lg x130 du.Fakat fan sesi yüksek diye tercih etmedim.Daha sonra samsung nc 10 a baktım fiyatı bana ucuk geldi özelliklerine diyeceğim bir şey yok.Siz olsanız şu durumda hangi mağazadan hangi ürünü alırsınız bana yardımlarınız tercih yapmamda cok büyük rolu olacaktır emin olun.Yeni yılınızda kutlu olsun

• Bütçe nedir? Ayrıca ne için kullanılacak? Belki netbook-notebook arası bir şeylere ihtiyacın vardır.
  • 1201n, lenovo s12, hp mini 311 bu üçünü istiyorum.
  • 500-550 Arası bütcem var.Netbooku kendim iiçin alacağım notebookumu kardeşime vericem.Kendim öğrenciyim bilgisayar programcılığı okuyorum bu yüzden kuracağım bazı prog. kaldırır mı?Şu aralar bir çok ürün stokta yok
  • Hp compaq mini öneririm. Tam modeli hp compaq 110c 1010et. Ben 2 ay önce gitti gidiyordan satın aldım. Satın alma amacım internet, anlık mesajlaşma, 3g, kod yazma ve müzik dinlemekti. Zaten özelliklerini gördügümdede fazlasını beklemek saçma olur diye düşündüm.
    Bilgisayarı aldım 1 gün sonra windows7 ultimate kurdum canavar gibi çalıştı.Sonra meraktan photoshop cs4 kurdum oda canavar gibi çalıştı Ya ben buna dreamweaver falanda kursam dedim onlarıda kurdum, onlarda çalıştı İşyerinde çalışırken bilgisayarda sürekli açık programlar var;
    Photoshop dreamweaver, msn, mediaplayer, google chrome (en az 6 sekme açık olur), php ed, mysql front, avast antivirus, hp connection manager..Bu yazdıgım programlar compaq minide sürekli açık ve herhangi donma takılma söz konusu değil.
    Sonra en fazla 1 gb ram takılabilir yazıyordu her yerde, ben 2 gb 800 mhz ram taktım canavar gibi çalışıyor. Ayrıca dahili sim kart yuvası var 3g ve sms için kullanıyorum. Bilgisayardan sms yollamak ayrı bi zevk Dahili hoparlörleri çok iyi ve ses şiddeti fazlasıyla tatmin edici. Ve parlak ekran yerine mat ekran kullanmaları çok yerinde olmuş. Görüntü kalitesi parlak ekranlar kadar iyi değil fakat sonuçta mobil bir cihaz her zaman gölgede kullanılmıyor Monitör ışıgını %100 açınca direk güneşe baksa bile monitör ekrandaki yazıları rahatlıkla okuyabiliyorum. Parlak bir ekranda güneş altında ekrandakileri görmenin mümkünatı yok. Ve klavyesi çok rahat ve bu boyuttaki bilgisayar için yeterince büyük tuşlar kullanılmış. Malzeme kaliteside çok iyi.

Bunun yanında kötü yönleride yok değil. Öncelikle sinirimi fena bozan bi konu var. Ekranın etrafındaki çerçeve o kadar narin bi malzemeden yapılmışki tırnağım çarptı henem çizildi deli oldum Sonra kullanılan pil 3 hücreli ve güç tasarrufu modunda 3 saat ancak gidiyor.

Aklıma şimdilik bişey gelmiyor. Ben 2 ay önce gitti gidiyordan 550 tl ye aldım 7 tlde kargo parası verdim. Ama başka netbooklarla karşılaştırınca açık ara önde derim compaq mini için. Teşekkürler =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressambdrm -- 1 Ocak 2010; 14:29:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.