Şimdi Ara

Netbook önerisi 500-1000tl arası 10.1 inc arıyorum tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaşlar donanımhaberin uzun zamandır takipçisiyim Allah razı olsun hemen hemen aradığım her şeyi bulabiliyorum. Üye olup danışmak bugüne nasip oldu.

Sadece iş yerinde kullanılacak(word, powerpoint,sunum yapılacak hdmi vb bir giriş olması da lazım) arada belki internetten film izlenilecek çantaya konup götürülebilecek 10.1inç (nişanlıma arıyorum) 500-1000tl arası netbook arıyorum. tablet pc de olabilir ama klavye olmazsa olmaz ve windows olmalı işletim sistemi. Dışardan klavye alıp bağlamak malesef söz konusu değil. Hard disk kapasite olarak 100gb tan fazla olursa güzel olur.

packard bell ME69-BMP-115TK(en ucuz bulduğum 778tl) ve ME69-BMP-100TK(en ucuz bulduğum 729tl) modelleri dikkatimi çekti ama işlemci hakkında çok iyi yorumlar yok donanımhaberde. Merak edip sormak istedim bu ürünleri önerir misiniz ? yoksa bu fiyat civarı benzer özelliklerde başka önerileriniz olur mu.

Şimdiden gelecek yorumlar için teşekkürler. Saygılar...

edit
    yukardaki packard belle ek olarak bunları da buldum sizce nasıl arkadaşlar?
    Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-103 Intel Atom Z3735F 1.33GHz / 1.83GHz 2GB 64GB (eMMC) 8.9" İkisi Bir Arada Bilgisayar
    Casper Nirvana N210 Intel Atom Z3735F 1.33GHz 2GB 64GB 10.1" İkisi Bir Arada Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmocek -- 2 Haziran 2015; 16:53:00 >

• Casper Nirvana N210 ikisi birarada güzel bir seçenek olur hem netbook hem tablet olarak kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu model daha iyi bence beğeneceğini umuyorum dostum, gayet kullanışlı,
    http://www.pcdepo.com/acer-es1-111m-nx-mrsey-001-notebook?keyword=mrsey
  • tekumut86 T kullanıcısına yanıt
    bu model iyi ama malesef 32gb ssdli ya. 20gb kullanılır alan 10unu zaten windows kaplıycak kalan 10gb yetmez.

http://www.pcdepo.com/acer-e3-112-nx-mrley-001-notebook

bunu beğendim en son hepsiburada da 799tl daha ucuz pcdepodan üstüne finansbanka 50tl parapuan kazandırıyormuş. biraz daha araştırıp bunu alıcam muhtemelen.

Başka yorum varsa bekliyorum arkadaşlar.
  • nirvanizm kullanıcısına yanıt
    casperin yeni ikisi bir arada serisi güzel ama kilit koymamışlar biraz kuvvet uygulayınca çıkıyor. gittim teknosada felan baktımda tak çıkar yalama olmuştu yerine tam oturmuyodu artık. bir de yorumlarda ekranı hareket ettirince klavyede temassızlık olabileceğinden bahsetmişler ondan dolayı vazgeçtik ondan. yorum için teşekkürler...
  • Amazonda 150 dolara 11.6" chromebook'lar var, getirtme imkanı varsa isteyin. Ben abd'deki kardeşimden istedim, günlük kullanım için çok güzel bir alet

http://www.amazon.com/Acer-Chromebook-CB3-111-C670-11-6-inch-16GB/dp/B00MMLV7VQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1433527389&sr=1-1&keywords=acer+chromebook
  • hepsiburadadan acer e3-112 modelinden aldık bakalım kargoda daha. chromebook ta güzelmişte amerika işi sıkıntı hocam. 16gb dahili hafızası var zaten. iş gereği yüzlerce foto saklamak gerekebilecek zaten. ondan 320gb olduğunu da göz önüne alarak aldık bakalım hayırlısı
  • Laptoptan memnunum. 128gb SSD takılırsa çok rahat götürür ilerisi için. Donma kasma yapmadı. Sadece internet-video-office için kullanılacaksa ideal şık hafif.
  • Temren kullanıcısına yanıt
    bende de C720 var. gercekten günlük işler için kullanışlı ve şarjı uzun süre gidiyor.

açılış 7sn, kapanış daha kısa sürüyor. .ok hafif, taşıması kolay...

windows ya da ofis programlarına alışık iseniz sorun yaşayabilirsiniz ilk başlarda. onun dışında ben program kurmam internette dolaşırım işlerimi hallederim diyorsanız güzel bir opsiyon.
  • hp de güzel ince modeller var
    https://www.pcdepo.com/hp-stream-l3q37ea-ultrabook bu gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.