Şimdi Ara

Netbook Önerisi alabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle site tasarımı işleriyle uğraşmak internette takılmak yazı yazmak ve site işlerimi idare edebilecek kadar bi netbook işimi görür. Taşınabilir olması çok önemli. Ucuz yollu bi öneriniz varsa makbule geçer. Üniversite öğrencisi olduğum için bütçem kısıtlı. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

Arkadaşlar öncelikle site tasarımı işleriyle uğraşmak internette takılmak yazı yazmak ve site işlerimi idare edebilecek kadar bi netbook işimi görür. Taşınabilir olması çok önemli. Ucuz yollu bi öneriniz varsa makbule geçer. Üniversite öğrencisi olduğum için bütçem kısıtlı. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

https://www.pcdepo.com/asus-x552wa-sx057d-e1-2100-2gb-500gb-ob-15-6-free-dos-notebook

netbook alacağına bu modele bak derim

• İşlemci hızı çok düşük değil mi hocam? Ayrıca taşınması biraz külfet olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel arkadaşlar bakar mısınız

• Bana da hafif ince bi makine Lazım. Sadece internet ve office kullanıcam. Küçük olsun ama. Tablet kesinlikle Olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finchh

Bana da hafif ince bi makine Lazım. Sadece internet ve office kullanıcam. Küçük olsun ama. Tablet kesinlikle Olmasın.

Dicak firsatlarda 350 liraya grundig netbook var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Bana da hafif ince bi makine Lazım. Sadece internet ve office kullanıcam. Küçük olsun ama. Tablet kesinlikle Olmasın.

Nerede hocam hangi site?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Nerede hocam hangi site?

Sicak firsatlar bolumunde bu sitede. Ben de mesaj yazmistim profilimden bakabilirdiniz

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel bi makine fakat bi fiyat artırımı olmuş sanırım. 349 dan 399a çıkmış, yine de düşünmüyor değilim

• quote:

Gayet güzel bi makine fakat bi fiyat artırımı olmuş sanırım. 349 dan 399a çıkmış, yine de düşünmüyor değilim

Hocam o kunuyu takip edin. Bugun yine 349 liraya slanlar oldu. Bosuna fazla vermeyin
    İstanbuldaysaniz magazadan elden alun.

• quote:

quote:

Hocam o kunuyu takip edin. Bugun yine 349 liraya slanlar oldu. Bosuna fazla vermeyin

Bu gün 349 lira olduğunda kart limitini güncelleyemedim. Stok yine tükendi inşallah yine gelir stoklara.

• quote:

quote:

quote:

Bu gün 349 lira olduğunda kart limitini güncelleyemedim. Stok yine tükendi inşallah yine gelir stoklara.

İstanbuldaysaniz yakin magazalari arayip fiyat sorup alabilirsinuz. Her magazanin fiyati farkli o yuzden.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım hocam

• quote:

Ankaradayım hocam

Hocam o zaman dedigim konuyu takip efiniz.

Birde notebookun tam modelini google arayin 400 liraya satan ve stokta olmayan mafazalar acik kalsin ara ara sayfayi yenileyin. Elbet cikar. 500 lirayken satilmayan urunr hucum var. Stok eritiyorlar. Elbet cikar. Ben de bu yontemle almistim. Herkes birkac siteye tskilmis. Siz genrle bakin

• quote:

quote:

Ankaradayım hocam

Hocam o zaman dedigim konuyu takip efiniz.

Birde notebookun tam modelini google arayin 400 liraya satan ve stokta olmayan mafazalar acik kalsin ara ara sayfayi yenileyin. Elbet cikar. 500 lirayken satilmayan urunr hucum var. Stok eritiyorlar. Elbet cikar. Ben de bu yontemle almistim. Herkes birkac siteye tskilmis. Siz genrle bakin

Tamamdır hocam ilginize teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.