Arkadaşlar bir arkadaşıma netbook alacağız. Fakat netbooklarla hiç ilgilenmediğim için hiçbir bilgim yok.Netbook u tercih etme sebeplerimiz : Taşınması kolay olması, internet ve tez amaçlı kullanılacak olması(Office 2007 ya da 2010,IE,chrome, belki grafikler için bir iki program,film),Maliyeti 700 tl ve aşağısı olması .
Ben vatandan bir kaç ürün baktım size linkleri ile birlikte aşağıya ekledim.Hangisi tercih edeyim nedeni ile birlikte yazarsanız sevinirim ya da sizin önerileriniz nedeni ile birlikte sağ olun.
Atom işlemcilerin :N570, N455, N550, D525, N470 , N450 bunların hangisi tercih etmek daha iyidir.
Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Kendime alacak olsam çok dert değilde başkasına alacak olmam düşündürüyor. O yüzden herkesin fikrini almak istedim...
şahsen sony ve asus arasında kaldım denilebilir..
5 numarayı dün sipariş ettim herkes asustan memnun sanada 5 i öneririm f/p acısından
quote:
Orijinalden alıntı: turkishwizard04
5 numarayı dün sipariş ettim herkes asustan memnun sanada 5 i öneririm f/p acısından
ben h.brddan almıştım sorunlu çıkınca geri gönderdim ve birşey farkettim. usb girişleri flash disk takarken bayagı zorluyor ve bir tane hoparlörü var touchpad in sol altında.
kardeş şöyle bi forumu araştırdım internete göz gezdirdim herkes memnun ve tavsiye ediyor o yuzden aldım çok büyük bir beklentim yok temel seyleri yapsa yeter gozuyle bakıyorum
bunların arasında asus daha iyi işlemcisi daha yüksek. + samsung n150 ye de bakmanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: gaddargadir67
quote:
ben h.brddan almıştım sorunlu çıkınca geri gönderdim ve birşey farkettim. usb girişleri flash disk takarken bayagı zorluyor ve bir tane hoparlörü var touchpad in sol altında.
Nasıl bir sorun çıkardı. Bu ürünü alıpta sıkıntı yaşayan var mı? Bazen ürünlerde olabiliyor. Bende ki bilgisayarda Asus tu ilk aldığım sıkıntılı çıktı sonra değiştirdim. 2. sini kullanmaya devam bir sorunu da yok şimdilik. Arkadaşın biri acer notebook aldı. yanında da nano mause aldı. Farenin alıcısını usb takdık bir daha çıkmadı. sonra aygıt kısmı geldi usb girişi orada kaldı. Bimeks e gittik adamlar yanlış taktınız diyor. Sonra kendileri yeni bir ürünü düzgün taktılar(!) oda kaldı. Pense ile söktüler. Başka ürünlerde de denedi onda da aynı oldu. tabi 3 fare emekli oldu(pense ile çıkınca kırıldılar.) Adamlar bu seri bu şekilde dedi. Mecburen nano alıcı farelerinin yeri usb belleklerin boyutunda alıcısı olan farelerden kullanmaya başladı.Bence bu bir problem bunu denemek gerekiyor sağ olasın. bunu belirttiğin için. Bimeks e gidip bir deneyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: DeCeLLo
şahsen sony ve asus arasında kaldım denilebilir..
Aynen sony de güzel gözüküyor asus da.
quote:
kardeş şöyle bi forumu araştırdım internete göz gezdirdim herkes memnun ve tavsiye ediyor o yuzden aldım çok büyük bir beklentim yok temel seyleri yapsa yeter gozuyle bakıyorum
Zaten netbooktan çok fazla bir beklenti için olmamak gerek. Sonuçta performans veya oyun bilgisayarı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
bunların arasında asus daha iyi işlemcisi daha yüksek. + samsung n150 ye de bakmanı öneririm
Asusu gidip yerinde gördüm güzel bir şeye benziyor. N570 işlemci 3.4 puan alıyor. ortalama puanı da 3.0 ki bana göre iyi gibi geldi. Ama sonyde merak etmiyor değilim. Samsung a bir bakayım ama samsung dan çok çektim. ön yargım oluştu. Ama yinede bir bakmak lazım.
quote:
nasıl ilk değerlendirmen Office ve interneti bir arada kullanırken sıkıntı çıkarıyor mu?
samsung n150 kullanıyorum 3.0 puan verdi. n550 işlemci 2gb ram var gayet güzel ben beğeniyorum. en az n550 işlemci al. sonyye hiç bulaşma orda asus un o özellikleri varken..
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
samsung n150 kullanıyorum 3.0 puan verdi. n550 işlemci 2gb ram var gayet güzel ben beğeniyorum. en az n550 işlemci al. sonyye hiç bulaşma orda asus un o özellikleri varken..
kardeş yanlış anlamada samsung n 150 lerde n 455 işlemci var galiba. sende nasıl n 550 var. internet aramalarında bu şekilde çıkıyor. Asus a kafam takıldı. yarın biraz daha detaylı bakayım. konun yeri burası değil de iomega 2.5" 1tb hdd hakkında ne düşünüyorsunuz.
N150 PLUS (NP N150-JP0NTR)modelinde n550 işlemci var.
Evet. aslında bu netbookta güzelmiş. yarın bu netbook a da bakayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme