Şimdi Ara

netbook seçimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadarşlar ben netbook almayı düşünüyorum benm isteklerim şunlar;
    1)film izleyebileyim mümküse HD film 720p faln
    2)monitöre bağlıyabileyim
    3)internet müzik falan
    fiyatda en fazla 500 tl lik bişi düşünüyorum bana önerebileceğiniz bişi var mı

• netbooklarda vga çıkışı olup olmadığını bilmiyorum onu araştır
    ben sana şu kadarını söyleyeyim film izlemek istediğini söylemişsin
    netbooklarda herhangi bir disk girişi yok harici bir dvd sürücü kullanmalısın eğer cd den izleyeceksen
    fakat usb girişi mevcut olduğundan harici hdd veya flash bellekten izleyebilirsin tabi
    internet-müzik işini yapmayan cihaz yok zaten artık
  • teşekür ederim.. yani netbookda hD film falan izlenebiliyor çünkü forumda kimisi izleyebiliyorum ido kimisi açmıyor diorda
  • lg x130 al işine yarar. herkes bu modelden memnun film izleme konusunda.
  • http://www.netsiparis.com/detay/40141180005/LG-X130-ASB6TT-N270-1GB-250GB-10-1-W7STR-SIYAH?ref=akakce&v=1.48.8

arkadaşın göstediği bilgisayar
    güzel bir bilgisayar sadece bluetooth yok senin işini görür

• 500tlye aldığın cihazda 720p film izlemeyemezsin ama aleti lcdye bağlayabilrsin.
  • ASUS Eee Pc 1015 PED modeli bu yukarıdaki işler için uygun mu peki? 2gb ramli model?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 470tllik makinede harry potter melez prensin 720psini takılmadan çalıştırdım fiyatla alakası yok. Alacağınız netbookun ekran kartının 224 mb üzerinde olmasına dikkat edin ve gma 950 üzeri tercih edin. İzlemek için de gerekli olan programları konularımdan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan395

470tllik makinede harry potter melez prensin 720psini takılmadan çalıştırdım fiyatla alakası yok. Alacağınız netbookun ekran kartının 224 mb üzerinde olmasına dikkat edin ve gma 950 üzeri tercih edin. İzlemek için de gerekli olan programları konularımdan bakabilirsiniz.

500tl den düşük fiyatlı olup, program falan yükelemden 720p filmi takılmadan ses kaymadan izleyebilecek ekran kartlı olan bir model söylermisin aklımda bulunsun, bir arkadaş soruyordu ona tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gstrance -- 11 Eylül 2010; 18:14:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.