Şimdi Ara

Netbook'ta Windows Xp mi, 7 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung nc10 netbook var bende geçen ay Windows 7 kurdum, XP ye göre daha iyi ama 8 ı denemem bile, kaldirmayacagini düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fawkes7emre kullanıcısına yanıt
    Windows Starter'dan hiç memnun kalmamıştım; XP'ye geçiş yaptım.

Ne var ki sonrasında Home Premium'a geçtim ve bu zamana kadar netbooku hakkıyla kullanamamışım diye düşündüm. O derece diyorum.

Ekleme: Bendeki netbookta 2 GB RAM var, Asus'un 1025C modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 7 Nisan 2014; 2:42:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Windows 8 hem hızlı hem görsel Olarak daha iyi.

Arkadaş çok haklı. Şuan orjinal Windows olduğundan kuramadım kendi netbook'uma. Ama yorumlar iyi. W8 iyidir.
  • bence xp. acer aspire one d250 ye harddiski tek parça yaparak xp home edition sp3 32 bit yükledim windows 7 den daha hızlı oldu. windows 7 de masaüstüne sağ tıkladığımda 10 saniyede açıyordu artık 1 saniyede açıyor.

1 gb ram
    n270 1.60 ghz
    160 gb hdd
  • Win7 kullanıyorum ben iş görüyo .
  • 751h var

2gb ddr2 667mhz
    1.33 ghz z520 2 core işlemci
    gma 500

Windows 7 starter çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Asus 1201Pn ve Samsung N150 den edndiğim tecrübeyle Ultimate ile Starter arasında pek fark yok. Aero Temayı kullanmazsan ikisi de akar. Ama gel gelelim sorunsuz wifi sorunsuz antivirüs kuruluyorsa -ki benim asla düzgün kurulmadı&çalışmadılar- xp aşırı iyi. Tarayıcı olarak chrome katildir, firefox öneririm ya da diğer alternatifler.
  • Arkadaşlar bendede asus eee 1015px modeli var 2 gb ramli versiyonu win 7 ultimate de cok kasıyor ne yapmam lazım ? Win 8 kaldırır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

ben Asus 1201Pn ve Samsung N150 den edndiğim tecrübeyle Ultimate ile Starter arasında pek fark yok. Aero Temayı kullanmazsan ikisi de akar. Ama gel gelelim sorunsuz wifi sorunsuz antivirüs kuruluyorsa -ki benim asla düzgün kurulmadı&çalışmadılar- xp aşırı iyi. Tarayıcı olarak chrome katildir, firefox öneririm ya da diğer alternatifler.

Hocam bende dün sahibinden.com üzerinden asus eee 1015px aldım da recovery yapmıslar cok eksik olmus pc ultimate kurulu ve çok aşırı kasıyor acaba hangi işletim sistemini kursam pc kasmaz ? Param az diye netbook aldım oda verem edecek gibi .
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Aero temasız, klasik tema ile w7 starter dene. Framework4.0 ve 4.5 kur. Driver ları kur ama sadece gereklileri. Hızlanıyor. Sorunlu ama hızlı istiyorsan xp kur.driverlari da var sitesine, xp seçip indirebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    suan win 7 ultimate var ve recovery yapmıs dün aldıgım kişi zaten baya sorun cıktı dün zor bela düzelttim açtım pcyi suanda da kasım kasım kasılıyor mübarek asus :) Aero temasız deniyeyim şimdilik hocam teşekkür ederim.
  • XP isini goruyorsa kalsin derim.

• Windows 7 home premium tavsiyemdir kullanıyorum sıkıntım yok.(Samsung n150)
  • Windows kullanmak onemli degilse akicilik ve stabilite icin manjaro netbook edition tavsiye ederim.

• Konu çok eski ama elimde netbok var ve işletim sistemi kurmak istiyorum. ama hdd 22 gb. üzerine win8 yüklü ..ben win 7 yüklesen 15-16 gb yer kaplayacak nasıl olacak bu iş..win 7 nin az yer kaplayanı varmı ki?
  • Bende win7 ultimate dark edition var makine canavar gibi

• 32 bit W7 kur.

• Bende 2 gb ram'li Eee Pc 1015B var... 2011'de almıştım, bir süre sonra yoğun kasılmalardan dolayı bir kenaraatıp kullanmadım. Geçende elime geçince XP kurdum ve Win 7 Starter ile açılması bile 5 dk. süren cihaz uçuşa geçti keyifle kullanıyorum. Bu haliyle tabletlerden çok daha işlevsel olarak kullanılabiliyor. Hem de XP nostaljisi çok keyifli :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.