Şimdi Ara

NETbook tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okul-ev arasında taşınabilir ve pil ömrü uzun ,10'-13' arası bir makine ihtiyacım var.
    notebooklar ekran genişliği,pil ömrü ve fiyat bakımından ihtiyacımı karşılamıyor.
    Bu yüzden nEtbook almam gerekiyor.
    yaklaşık birkaç aydır araştırıyorum
    en çok packard bel dot serisi ve asus eeepc dikkatimi çekti. ama onları da hiçbir yerde bulamadım. sanırım yok piyasada. ki bulsam da işime ne kadar yarayacak bilmiyorum.
    bir de asus transformer var ama tablet özelliği kafamı karıştırıyor.
    fiyat performans bakımından bir ürün tavsiye edebilir misiniz.
    kullanacağım programlar ofis , pdf , internet... COD tarzı oyunları severim ama bu makinelerde oynayamayacağımı da biliyorum. önemli olan işlerimi her ortamda yapıp arşivleyebileceğim donma , şarj gibi sorunlar yaşamayacağım bir makineye sahip olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadbeg -- 7 Haziran 2014; 16:46:45 >

• azadbeg A kullanıcısına yanıt
    http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s21f45c-notebook
    14 inç ekran sadece 1.5 kg ayrıca oyunları 1366x768 çözünürlükte orta ayarlarda rahat oynatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 7 Haziran 2014; 16:58:06 >
  • bahsettiğiniz ürün bir notebook ve hiçbir talebime cevap vermiyor. oyun oynamasam da olur. taşınabilirlik ve şarj daha önemli.
    o zaman bir netbook değil ultrabook modellerine bakmalısın ayrıca isteklerini detaylıca bildirirsen ona göre tavsiyede bulunurum ve vostro bir notebook olarak geçsede bir ultrabook tasarımına sahiptir pili 51 whr değerine sahiptir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 7 Haziran 2014; 17:05:55 >
  • 10' - 13' arası ekran
    6 hücreli pil(sanırım 1 gün idare etmeli)
    minimum 2GB ram
    işlemcisi sıkıntı çıkarmasın.(örn: atom n2600-n2800 muadili işimi görür sanırım)
    51 whr demişsiniz. bu değer nasıl bir güce karşılık geliyor?
    şarjı istediğim gibiyse ekran büyüklüğüne katlanabilirim...
    whr watt/saat anlamına geliyor sana önerdiğim bilgisayardki işlemci tam yüyte bile sadece 15 watt yakıyor yani senin anlayacağın o bilgisayar ortalama bir kullanımda internet vb en az 6 saat idare edebilir şarjı 10 saat giden ultrabook modelleri var onlara bakabilirsin
    http://www.pcdepo.com/ultrabook-notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crynet_34 -- 7 Haziran 2014; 17:47:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.