Şimdi Ara

netbook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok seyahat ettiğim için yanımda rahat taşıyacağım bir netbook'a ihtiyacım var. ms office'ı kolayca açması ve internete sorunsuz bağlanması yeterli. ne önerirsiniz?

• ben bunu kullanıyorum : samsung gayet iyi performansı. yada bunu öneririm : asus

• asus 1015 px yada asus 1015 pw tavsiye ederim daha ozellikli performanslı birsey istersen packerd bell celeron u3600 lu bir netbook alabilirsin , 1000 liranın uzerine cıkacaksan asus lamborghini yi tek gecerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandım okul

quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

asus 1015 px yada asus 1015 pw tavsiye ederim daha ozellikli performanslı birsey istersen packerd bell celeron u3600 lu bir netbook alabilirsin , 1000 liranın uzerine cıkacaksan asus lamborghini yi tek gecerim

koçum cebine de gerçeğinin anahtarını koyalım mı istermisin...

bana uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarpaltin

arkadaşlar çok seyahat ettiğim için yanımda rahat taşıyacağım bir netbook'a ihtiyacım var. ms office'ı kolayca açması ve internete sorunsuz bağlanması yeterli. ne önerirsiniz?

Dell Inspiron 1090 öneririm, hem netbook, hem tablet pc olarak da kullanıyorsun, dokunmatik ekran, 10" olmasına rağmen geniş masaüstü 1366x768 çözünürlük, hafif, uzun pil ömrü, Dell kalitesi ve garantisi :)
    vatanbilgisayar'da %20 indirim var bu haftasonu, kaçırma derim !!!
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-1090-55p23b-insp-1090-55p23b-siyah-intel-atom-n550-1.5ghz-2048mb-320gb-10.1-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55662

Asus ile ilgili bu forumda bir sürü şikayet var, istersen bir gözatmadan karar verme :)
    http://resim.donanimhaber.com/m_52267450/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53023122

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.