Şimdi Ara

Netbook tavsiyesi (klavyesi düzgün olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar kitap yazmak için bir netbook almayı düşünüyorum, bu konuda aşağıda belirlediğim kriterlere uygun öneriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.

*Klavyesi çok iyi olacak. Tuşlar emanet durmayacak, uzun saatler boyunca kullanımda sorun yaşatmayacak ve mümkünse rahatsız edecek kadar ses çıkarmasın.

*Pili iyi gitsin yani bi 8-9 saat minimum gitmeli

*Mümkünse 700 tl'yi geçmesin, windows 8'li olsun veya windows 8'e cüzi bir ödenekle yükseltilebilir olsun.

*Office programlarını kullanırken web'te gezebilmemi rahat sağlayan işlemci ve ram kombinasyonu olsun.

*Minimum 250 gb hard diski olsun ve sıfır olsun.

*Ozangunay nicki arkadaş lütfen her yere yazdığın şu az kullanılmış ürününü buraya yazma, ben o ürünü aramıyorum ve kullanmak gibi bir düşüncemde yok.

• netbooklar hala piyasadamı?
  • Öneri almak için bu başlığı açtım yiğenim, amacın post kasmaksa, milletin işine gücüne karışmaksa veya artistlik, ukalalık falan yapmaksa hadi başka kapıya burdan sana ekmek çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

netbooklar hala piyasadamı?

sen git ipad al 2000tl ye bir güzel kazıklan sonra aklın başına gelir. mobilite için her zaman netbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis_serhat

Arkadaşlar merhabalar kitap yazmak için bir netbook almayı düşünüyorum, bu konuda aşağıda belirlediğim kriterlere uygun öneriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.

*Klavyesi çok iyi olacak. Tuşlar emanet durmayacak, uzun saatler boyunca kullanımda sorun yaşatmayacak ve mümkünse rahatsız edecek kadar ses çıkarmasın.

*Mümkünse 700 tl'yi geçmesin, windows 8'li olsun veya windows 8'e cüzi bir ödenekle yükseltilebilir olsun.

*Office programlarını kullanırken web'te gezebilmemi rahat sağlayan işlemci ve ram kombinasyonu olsun.

*Ozangunay nicki arkadaş lütfen her yere yazdığın şu az kullanılmış ürününü buraya yazma, ben o ürünü aramıyorum ve kullanmak gibi bir düşüncemde yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_68670333/tm.htm benim incelemem bu ürünü alabilirsin windows 8 çookkk güzel bir sitem değil win7 iyidir. 320cb hafıza 2 cb ram 1.60ghz hız ve çift çekirdekli atom teknolojisi ayrıntılı incelemem linkte.

• klavye alcaksan notebook al derim, netbookların klavyesi o kadar iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberless -- 14 Aralık 2012; 21:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt-06

quote:

Arkadaşlar merhabalar kitap yazmak için bir netbook almayı düşünüyorum, bu konuda aşağıda belirlediğim kriterlere uygun öneriniz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_68670333/tm.htm benim incelemem bu ürünü alabilirsin windows 8 çookkk güzel bir sitem değil win7 iyidir. 320cb hafıza 2 cb ram 1.60ghz hız ve çift çekirdekli atom teknolojisi ayrıntılı incelemem linkte.

hocam eyvallah güzel inceleme yapmışsın yani bu işin hakkını vermişsin, ama ben en önemli sorumun cevabını alamadım, klavyesi nasıl bunun? netbook klavyeleri bana hep emanet duruyormuş gibi gelir hiç kullanmadım ama görünüşü öyle hep. Klavyesi iyiyse düşünürüm bu netbooku değilse 4 çekirdek bile olsa üzgünüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrt-06

quote:

hocam eyvallah güzel inceleme yapmışsın yani bu işin hakkını vermişsin, ama ben en önemli sorumun cevabını alamadım, klavyesi nasıl bunun? netbook klavyeleri bana hep emanet duruyormuş gibi gelir hiç kullanmadım ama görünüşü öyle hep. Klavyesi iyiyse düşünürüm bu netbooku değilse 4 çekirdek bile olsa üzgünüm

dostum elbette netbooklar notebooklara göre küçük olduğu için bazı eksikleri var
    eksik yanı kenarıda sayı bölümü yok 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 olan bölüm o rakamlar harf bölümünün üstünde yanyana.
    netbook klavyelerinin tam türkçe desteği var zaten yazımdan görüyorsun (ğ-ü-ş-i-ö-ç).(şuan bu netbooktan yazıyorum).
    Ben yazarken bir sorun yaşamıyorum zaten ayrıcada klavyede takılır. gidip kendinde bakabilirsin mediamarkta gitmeni öneririm hem incelersin hemde fiyatı en uygun orası eğer almaya karar verirsen atom n2600 olmasına dikkat et bazı yerlerde atom n2100 satılıyor n2600 olmalı.
    görüldüğü gibi tuşlar ayrık ayrık (önerdiğim netbookun resimleridir):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect.Man -- 15 Aralık 2012; 12:00:38 >

• eyvallah dostum tavsiyeni dikkate alacağımdan emin olabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.