Şimdi Ara

netbook ve atom işlemci hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netbook kullanan arkadaşlar performans durumu hakkında bilgi verebilir mi acaba?
    grafik programları nasıl çalışıyor, yani photoshop, dreamweaver gibi programları kullanmak zor oluyor mu?
    normal bir laptop gibi olamaz elbette ama atom işlemcinin diğerlerine göre yapabilecekleirnin sınırı nedir, kullanan arkadaşların şikayetçi oldukları kısımlar var mı?
    bir de xpli bir netbook mu yoksa win7li bir netbook mu tercih edilmelidir?

http://www.hepsiburada.com/samsung-nc10-jd01tr-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750479 almayı düşündüm ama görüşlerinizi bekliyorum..

Netbook alma amacım, büyük olmaması, bataryanın çok gidiyor olması, dışarı çıktığımda internet, dreamweaver, photoshopda acil gerekli olan düzenlemeleri yapıp ftp ye atabilmek ve bilgisayarı yanımda taşımaya üşenmemek gibi şeyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progysn -- 26 Kasım 2009; 8:05:31 >

• upgrade imkanın yok ayrıca bazı yoğun işlem gücü isteyen programlada yetersiz kalıyor diye yorumlar vardı...
    çok da ucuz sayılmaz sonuçta linkteki 700 tl civarı..biraz daha ekleyip iyi bir notebook daha iyi iş çıkarır..
  • arkadasım bende lg x130 atom ıslemcılı netbook almayı dusunuyorum.senin gibi dreamweaver fireworks flash gibi programlar kullanıyorum lg x130 samsung nc10 gibi netbooklarda atom islemci 160gb hdd 1gb ram oluyor cogunlugunda. dreamweaver cs4 sistem Sistem gereksinimleri
    Windows

* 1GHz veya daha hızlı işlemci
    * Microsoft® Windows® XP ile Service Pack 2 (Service Pack 3 önerilir) veya Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise ile Service Pack 1 (32-bit Windows XP ve Windows Vista sertifikalıdır)
    * 512 MB RAM
    * Yükleme için 1GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (flash tabanlı depolama aygıtlarına yüklenemez)
    * 1.280x800 ekran ile 16-bit ekran kartı
    * DVD-ROM sürücüsü
    * Çevrimiçi hizmetler için geniş bant Internet bağlantısı gerekir.
    gibi özellikler istioyor bu tür programlar ve bu tür netbooklarında özelligine bakınca kaldırır diye düşünüyorum.bende daha almadım arastırma aşamasındayım bilgisi olanlardan cevap beklıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.